Tuurin kyläkauppias saa jälleen uudet kesäapulaiset

Keskisen Kyläkauppa on ollut tv-sarjan vauhdikkaiden tapahtumien keskipisteenä jo vuosien ajan. Tuoreella seitsemännellä kaudella vauhtia tarjoilevat uudet kesäapulaiset Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa apunaan aiemmalta kaudelta tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä. Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset 7. kausi Discovery+ maanantaisin 15.3. alkaen.

Kaikenlaista voi sattua ja tapahtua, kun Vesa Keskisen legendaariseen Kyläkauppaan saapuu uusia kasvoja kesäapulaisiksi. Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa tulivat tunnetuiksi tubettajina, mutta molemmat ovat nykyään laajentaneet toimiaan musiikin ja tv-realityn puolelle. Nyt he aloittavat kesätyöt Kyläkaupassa. Jo edelliseltä kaudelta tutut apulaiset Sauli Koskinen ja HesaÄijä jatkavat kaupalla omia touhujaan ja samalla esittelevät innoissaan uusille kesäapulaisille Kyläkauppaa ja sen tiluksia. Uudet kasvot Parkkali ja Seksikäs-Suklaa ovat päästään pyörällä kaikesta vauhdikkaasta menosta, jota tarjoaa muiden työntekijöiden lisäksi itse kyläkauppias Keskinen.

Uudella kaudella Kyläkaupalla pyörii jälleen asiakkaiden lisäksi julkkiksia ja tietysti aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja, kuten vanhat tutut Tuula, Satu ja Tarjoushaukka Jorma, sekä Kyläkaupalle paluun tekevä Minna. Aika ei tälläkään kaudella käy tylsäksi, kun luvassa on ainakin ilmaista bensaa, kokkisotaa, julkkisbongausta, saunomista, uintikisailua ja yö karhujen luona. Vesa ja vaimonsa Jane juhlistavat viidettä hääpäiväänsä, jonka kunniaksi Jane pääsee toivomaansa tapaamiseen kauneuskirurgin kanssa.


Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp