Hotelli OnnenTähti

Hotelli OnnenTähti

OnnenTähdessä nautit yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta. Keskeinen sijainti Kyläkaupan ytimessä, tapahtumien ja palvelujen äärellä sekä erityinen miljöö täyttävät vaativimmankin vieraan toiveet. OnnenTähdessä majoittuminen tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen elämyksen ja eturivin näkymän Tuurin ostosvilinään.

Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla. Hotellihuoneet ja kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin näet klikkaamalla tästä.

Hotelli OnnenTähti
p. 010 770 7001
[email protected]

Huoneet

Vuonna 2005 perustettu hotelli OnnenTähti majoittaa asiakkaita 76 tyylikkäästi sisustetussa huoneessa, joista uusimmat ovat valmistuneet vuonna 2020. Huoneista kahdeksan on upeita, hyvin varusteltuja sviittejä, mutta myös perushuoneet ovat sviittitasoisia. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Aamupala

Hyvä hotelliaamiainen on ihana tapa aloittaa päivä ja aamiainen onkin monelle hotellivierailun kohokohta. OnnenTähdessä luksusluokan aamiainen sisältyy aina majoitushintaan, mutta runsaaseen aamiaispöytään pääseminen ei edellytä yöpymistä hotellissa. Aamiainen on tarjolla kaikille valmiista aamiaispöydästä haaveileville OnnenTähden kahvilassa. Aikuiset: 19,90 €, 4-12-vuotiaat 9,95 €, 0-3-vuotiaat ilmaiseksi.

Aamupala on tarjolla ma-la 7.00-10.00 ja su klo 7.30-10.30.

Kuntosali

Kuntosalilla on monipuoliset kuntoilulaitteet ja -välineet. Treenaamisen lisäksi kuntosalilla on myös mahdollisuus istahtaa hetkeksi rentouttavaan hierontatuoliin.

Saunatilat

Saunavuorot joka päivä naisille klo 6-8 ja 18-20 sekä miehille klo 8-10 ja 20-22.

Leikkihuone

Hotelli OnnenTähdessä perheen pienimpiä viihdyttää tilava leikkihuone.

Usein kysytyt kysymykset

Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä tulopäivänä kello 15.00 alkaen. Mikäli huone on valmis jo aiemmin, voi päästä huoneeseen jo ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa. Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä. Jos toivot myöhäisempää uloskirjautumista, niin olethan yhteydessä vastaanottoon vierailusi aikana. Myöhäinen uloskirjautuminen lisämaksusta 10€/tunti. Huomioithan, että vastaanoton tulee vahvistaa tämän onnistuminen.

Peruutukset ja muutokset voi tehdä kuluitta saapumispäivään kello 18.00 saakka. Hotellilla on oikeus veloittaa ensimmäisen yön osuus varauksesta, mikäli varaus peruutetaan tämän jälkeen tai jätetään kokonaan saapumatta. Etukäteen maksetuista varauksista emme palauta rahoja.

Hyväksymme käteisen, suomalaiset pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit. Perimme huonemaksun saapumisen yhteydessä.

Hotellissamme on myös huoneita, joissa voi majoittua lemmikin kanssa. Lemmikin mukanaolosta on aina ilmoitettava ennakkoon jo varausta tehdessä.

Tavarapuotiin voi ottaa pienikokoisen koiran tai pienen pennun kantokopassa, laukussa tai ostoskärryissä omalla alustallaan. Ruokapuotiin ja ravintoloihin ei voi valitettavasti tulla lemmikin kanssa. Palvelus- ja opaskoirilla sekä hypokoirilla on lupa tulla omistajansa mukana joka paikkaan.

Voit parkkeerata mihin vain Kyläkaupan parkkialueista. Hotellin sisäänkäynti on ns. keltaisen julkisivun puolella, joten sen edustalta on lyhin matka hotelliin.

Mikäli olet tehnyt varauksen netistä hotellin omilta sivuilta, etkä ole saanut varausvahvistusta, olethan yhteydessä vastaanottoomme varauksen tarkistamiseksi p. 010 770 7001.

Huonehinta sisältää aamu- ja iltasaunan, runsaan aamiaisbuffetin sekä kuntosalin ja rentoutushuoneen käytön.

Lapsille on leikkihuone hotellin toisessa kerroksessa. Huoneessa on myös mikro. Kyläkaupan alueella on lapsille mm. Suomen suurin Muumi -leikkipuisto sekä alle 10-vuotiaille tarkoitettu sisäseikkailupuisto Riemu Park. Nämä palvelut ovat asiakkaidemme käytössä ilmaiseksi.

Kyllä voi. Esimerkiksi Haapamäki-Seinäjoki -junarata menee aivan Kyläkaupan vierestä ja junaseisakkeelta (Tuuri) on matkaa hotellin vastaanottoon vain noin 200 m.

Hotelli OnnenTähti
p. 010 770 7001
[email protected]

OnnenTähti Hotelli

maanantai7:00 – 21:00
tiistai7:00 – 21:00
keskiviikko7:00 – 21:00
torstai7:00 – 21:00
perjantai7:00 – 21:00
lauantai7:00 – 21:00
sunnuntai8:00 – 21:00