Hotelli OnnenTähti

Hotelli OnnenTähti

OnnenTähdessä nautit yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta. Keskeinen sijainti Kyläkaupan ytimessä, tapahtumien ja palvelujen äärellä sekä erityinen miljöö täyttävät vaativimmankin vieraan toiveet. OnnenTähdessä majoittuminen tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen elämyksen ja eturivin näkymän Tuurin ostosvilinään.

Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla. Hotellihuoneet ja kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Huoneet

Vuonna 2005 perustettu hotelli OnnenTähti majoittaa asiakkaita 43 tyylikkäästi sisustetussa huoneessa. Huoneista neljä on upeita, hyvin varusteltuja sviittejä, mutta myös perushuoneet ovat sviittitasoisia. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Aamupala

Hyvä hotelliaamiainen on ihana tapa aloittaa päivä ja aamiainen onkin monelle hotellivierailun kohokohta. OnnenTähdessä luksusluokan aamiainen sisältyy aina majoitushintaan, mutta runsaaseen aamiaispöytään pääseminen ei edellytä yöpymistä hotellissa. Aamiainen on tarjolla kaikille valmiista aamiaispöydästä haaveileville OnnenTähden kahvilassa hintaan 10,00 /henkilö.

Aamupala on tarjolla ma-la 7.00-10.00 ja su klo 7.30-10.30.

Poikkeuksellisesti tarjoilemme aamiaisen mukaan otettavassa muodossa. 

Kuntosali

Kuntosalilla on monipuoliset kuntoilulaitteet ja -välineet. Treenaamisen lisäksi kuntosalilla on myös mahdollisuus istahtaa hetkeksi rentouttavaan hierontatuoliin.

Saunatilat

Saunavuorot joka päivä naisille klo 6-8 ja 18-20 sekä miehille klo 8-10 ja 20-22.

Leikkihuone

Hotelli OnnenTähdessä perheen pienimpiä viihdyttää tilava leikkihuone.