Viihdy

Tapahtumat

Kyläkauppa tunnetaan erityisesti tapahtumistaan. Kyläkaupan alueella järjestetään vuosittain satoja eri kokoisia tapahtumia. Yksi odotetuimpia on joka kesä piha-alueen valtaava Miljoona Tivoli. Tapahtumat vetävät Tuuriin tuhansia kävijöitä nauttimaan Kyläkaupan ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Miljoona Tivoli

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua.

Riemu Park

Kyläkaupan Riemu Park on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto. Riemu Park on tarkoitettu alle 10-vuotiaille leikkijöille. Se on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia.

Muumi -leikkipuisto

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla on ilmainen ja avoinna joka päivä ympäri vuoden.

AKU PARK

Tavarapuodissa lapsiperheitä viihdyttää ilmainen AKU PARK. Siellä voi pelata ilmaiseksi nostalgisia klassikkovideopelejä, leikkiä jännittävällä n. 80 m² seikkailuradalla tai vaikka istahtaa alas juomaan kahvia lasten leikkiessä.

Kyläkaupan Kesäjuna

Kesäkaudella asiakkaat saavat nauttia Kyläkaupan oman Kesäjunan rauhallisesta kyydistä. Ilmaisen elämysajelun reitti kiertää Tavarapuodin edestä hotelli OnnenTähden eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Pihamyymälään ja siitä takaisin Kyläkaupan eteen. Kesäjunan kyytiin voi nousta jokaiselta pysäkiltä, mikäli junassa on tilaa.

Junan aikataulut ovat luettavissa pysäkeillä kesäkaudella.

Kyläkaupan Minigolf

Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa. Se on suosittu myös päiväkoti- ja koululaisryhmien keskuudessa ja Kyläkaupan radalla nähdään kesäisin paljon polttariporukoita.

Skeittipuisto

Alavuden kaupungin ylläpitämä, kaikille avoin skeittipuisto sijaitsee Kyläkaupan tapahtuma-alueella.

Nähtävyydet

Kyläkaupan ainutlaatuiset nähtävyydet tarjoavat katseltavaa koko perheelle.