Miljoona Tivoli

Miljoona Tivoli Tuurissa 23.6.-13.8.2023

HUOM! Tivolikentällä
nähdään päivittäin ilma-akrobatiaesityksiä klo 15 ja 17 (sääolosuhteiden
salliessa). Tivolin laitteet ovat kiinni esitysten ajan klo 14.50-15.10 ja
16.50-17.10.

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Yli 13-vuotiaiden päivärannekkeen hinta on 34 euroa.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja
kattavassa laitevalikoimassa on jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki.

Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta, tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista. Miljoona Tivolissa on myös peli- ja kilpailukojuja, joissa voi koettaa onneaan ja taitojaan niin narunvedossa, onginnassa kuin onnenpyöräpelissä. Ilmaisten huvitusten lisäksi Karusellikahvila ja Herkkuvaunu myyvät tivolikävijöille erilaisia herkkuja: virvokkeita, hattaroita, jäätelöä, popcornia ja pikaruokaa.

Tivoli avoinna kello 13.00-19.00

Hinnasto 2022
Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi
Päivärannekkeet (yli 13 v) 34 €
Kertalippu 6 €
Ei aluemaksua