Miljoona Tivoli

Miljoona Tivoli Tuurissa 24.6.-14.8.2022

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Yli 13-vuotiaiden päivärannekkeen hinta on 34 euroa.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja
kattavassa laitevalikoimassa on jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki.

Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta, tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista. Miljoona Tivolissa on myös peli- ja kilpailukojuja, joissa voi koettaa onneaan ja taitojaan niin narunvedossa, onginnassa kuin onnenpyöräpelissä. Ilmaisten huvitusten lisäksi Karusellikahvila ja Herkkuvaunu myyvät tivolikävijöille erilaisia herkkuja: virvokkeita, hattaroita, jäätelöä, popcornia ja pikaruokaa.

Hinnasto 2022
Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi
Päivärannekkeet (yli 13 v) 34 €
Kertalippu 6 €
Ei aluemaksua

Kyläkaupan Kesälahja: tivolilippu jokaiselle 52 tivolipäivälle kesällä 2022!

Kyläkauppa lahjoittaa alle 13-vuotiaiden vanhemmille ilmaiset päivärannekkeet Miljoona Tivoliin 24.6.-14.8.2022! Edun arvo on huikeat 1768 € (52 päivää x 34 €).

Nouda kesälahja Kyläkaupan Infosta 23.6.2022 mennessä näyttämällä lapsen kela-korttia!

Säännöt:
Miljoona Tivoli -lahjakorttikokonaisuuden voi lunastaa näyttämällä 23.6.2009 jälkeen syntyneen lapsen Kela-korttia Kyläkaupan Infossa. Kunkin lapsen Kela-kortti oikeuttaa yhteen lahjakorttikokonaisuuteen. Lunastusoikeus päättyy 23.6.2022 Kyläkaupan sulkeutuessa. Kampanjan tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta eteenpäin ja niiden käsittelyssä noudatetaan tietosuojalainsäädäntöä.

Lisätietoja Kyläkaupan tietosuojasta 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.