Miljoona Tivoli

Tänä kesänä kaikki Miljoona Tivolin laitteet ovat KAIKKIEN suomalaisten käytössä ILMAISEKSI. Lue lisää tapahtumakalenterista.

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Kaikki pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja
kattavassa laitevalikoimassa on jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki.
Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen
tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon
pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta, tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista. Miljoona Tivolissa on myös peli- ja kilpailukojuja, joissa voi koettaa onneaan ja taitojaan niin narunvedossa, onginnassa kuin onnenpyöräpelissä. Ilmaisten huvitusten lisäksi Karusellikahvila ja Herkkuvaunu myyvät tivolikävijöille erilaisia herkkuja: virvokkeita, hattaroita, jäätelöä, popcornia ja pikaruokaa.