Miljoona Tivoli

Miljoona Tivoli Tuurissa 29.5.-15.8.2021

Vuonna 2021 tulee täyteen 15 vuotta iloa ja riemua, tunteita ja tarinoita Miljoona Tivolissa. Juhlavuoden kunniaksi Miljoona Tivoli on Kyläkaupan pihamaalla ennätykselliset 79 päivää, toukokuun viimeisestä viikonlopusta elokuun puoleen väliin. 

Koko kesä tivolihuveja kaikenikäisille

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja
kattavassa laitevalikoimassa on jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki.

Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta, tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista. Miljoona Tivolissa on myös peli- ja kilpailukojuja, joissa voi koettaa onneaan ja taitojaan niin narunvedossa, onginnassa kuin onnenpyöräpelissä. Ilmaisten huvitusten lisäksi Karusellikahvila ja Herkkuvaunu myyvät tivolikävijöille erilaisia herkkuja: virvokkeita, hattaroita, jäätelöä, popcornia ja pikaruokaa.

Kyläkaupan Miljardi Kiitos

Kyläkauppa lahjoittaa alle 13-vuotiaiden vanhemmille ilmaisen päivärannekkeen Miljoona Tivoliin 25.6.-15.8.2021. Miljardi Kiitos -lahjakorttikokonaisuuden voi lunastaa näyttämällä 24.6.2008 jälkeen syntyneen lapsen Kela-korttia Kyläkaupan Infossa. Kunkin lapsen Kela-kortti oikeuttaa yhteen lahjakorttikokonaisuuteen. Lunastusoikeus päättyy  24.6.2021 Kyläkaupan sulkeutuessa. Miljardi Kiitos -kampanjan tivoliliput ovat käytettävissä 25.6.-15.8.2021. Lahjakorttikokonaisuuden arvo on 1664 €.

Miljardi Kiitos -kampanjan tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta eteenpäin ja niiden käsittelyssä noudatetaan tietosuojalainsäädäntöä.