Majoitu

Hotelli OnnenTähti

Kyläkaupan oma hotelli OnnenTähti on taianomainen kokemus – ei todellakaan mikään tavallinen ketjuhotelli. Upeat, sviittitasoiset huoneet ja lämmin tunnelma toivottavat asiakkaat tervetulleeksi viettämään unohtumatonta lomaa Kyläkaupalla.

Hotelli Alavus

Hotelli Alavus palvelee majoittujia Alavuden keskustassa, noin viiden minuutin ajomatkan päässä Keskisen Kyläkaupasta. Kompaktissa ja idyllisessä hotellissa on 18 huonetta sekä aamiaispalvelut, lounasbuffet, a la carte-ravintola ja viikonloppuisin yökerhotoimintaa. Hotelli toimii itsepalveluhotellina, jonka varaukset tehdään verkkokaupan kautta. 

Hotelli sijaitsee upeassa järvimaisemassa, lähellä monipuolisia harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia ja keskellä taajaman palveluja. Loistavan sijaintinsa ansiosta Hotelli Alavus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon rauhallista majoituspaikkaa etsivälle – silti lähellä vireän ja elämyksellisen Kyläkaupan tapahtumia ja tarjouksia. 

Karavaanarialue Onnela

Idyllisessä paikassa Tuurinjoen rannalla sijaitseva ympärivuotinen, luontoelementteineen yli 30 hehtaarin alue tarjoaa kattavat
palvelut matkailijoiden käyttöön. Vuosien varrella Onnelasta on tullut karavaanareiden kestosuosikki, johon palataan kerta toisensa jälkeen Tuurin hyvien ostosmahdollisuuksien ja tapahtumien sekä viihtyisän tunnelman houkuttelemana.

Karavaanarialue Onnela on valittu vuoden 2013 Caravan-alueeksi SF-Caravan ry:n toimesta.

Kokouspalvelut

Kyläkauppa tarjoaa hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään suunnittelemaan toiveidenne mukaisen vierailun.