Shoppaile

Tarjoukset

Keskisen Kyläkaupan tarjoukset ovat luettavissa nettisivuiltamme ja Ykköset!-lehdestä. Uudet tarjoukset julkaistaan nettisivuillamme joka keskiviikko kaupan sulkeutuessa. 

Tavarapuoti

Kyläkaupan Tavarapuoti on koko perheen ostosparatiisi, jonka valikoimissa on yli 250 000 erilaista tuotetta. Suomen onnistunein valikoima on tehty asiakkaiden toiveiden mukaan. Myynnissä ovat kaikki toivotuimmat koti- ja ulkomaiset huippumerkit. 

Ruokapuoti

Ruokapuoti on perheiden ykkösostospaikka, kun kyseessä ovat elintarvikehankinnat. Ruokapuodin tarjousten perässä ostoksille tullaan pitkänkin matkan takaa ja sen laajoista valikoimista on helppo hankkia kaikki tarpeellinen niin arkeen kuin juhlaan.

Pihamyymälä

Kyläkaupan pihamyymälä palvelee asiakkaita kesäkaudella. Sen valikoimassa pääosassa ovat taimet ja kukat – myynnissä ovat kaikki peruskasvit, ihania uutuuksia ja saatavilla on myös erikoisuuksia.

Kauppakatu

Kyläkaupan läpi kulkeva Kauppakatu yhdistää Kyläkaupan vastakkaisilla puolilla olevat palvelut ja mahdollistaa asioinnin yhdellä parkkeerauksella.

Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste

Kyläkaupan Matkamuistot ja kuvat -myymälän valikoimassa on laaja kattaus Kyläkaupan omia tuotteita ja matkamuistoja. Lisäksi myymälän palveluihin kuuluu valokuvien valmistus sekä erilaiset kuvatuotteet. Myymälän yhteydessä toimii myös silkkikukkien erikoisliike.

OnnenTuotteet

Mittava valikoima omia tuotteita yksinoikeudella vain Kyläkaupasta. Loistava idea myös lahjaksi tai tuliaisiksi.

Brändit

Kyläkauppa on Suomen suurin ostosparatiisi. Pelkästään Tavarapuodin valikoimassa on yli 250 000 erilaista tuotetta.