Shoppaile

Tarjoukset

Voimassaolevat tarjoukset ovat luettavissa nettisivuiltamme ja Ykköset!-lehdestä. Uudet tarjoukset julkaistaan nettisivuillamme joka tiistai kaupan sulkeutuessa. 

Tavarapuoti

Kyläkaupan Tavarapuoti on koko perheen ostosparatiisi, jonka valikoimissa on yli 250 000 erilaista tuotetta. Suomen onnistunein valikoima on tehty asiakkaiden toiveiden mukaan. Myynnissä ovat kaikki toivotuimmat koti- ja ulkomaiset huippumerkit. 

Ruokapuoti

Ruokapuoti on perheiden ykkösostospaikka, kun kyseessä ovat elintarvikehankinnat. Ruokapuodin tarjousten perässä ostoksille tullaan pitkänkin matkan takaa ja sen laajoista valikoimista on helppo hankkia kaikki tarpeellinen niin arkeen kuin juhlaan.

Pihamyymälä

Kyläkaupan Pihamyymälä palvelee asiakkaita läpi vuoden. Kesäisin valikoimassa pääosassa ovat taimet ja kukat – myynnissä ovat kaikki peruskasvit, ihania uutuuksia ja saatavilla on myös erikoisuuksia. Kasvien lisäksi Pihamyymälästä voi hankkia kaikkea, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan. 

Talvikaudella myynnissä on muun muassa erilaisia sisustustuotteita kotiin tai lahjoiksi, havukoristeita, viherkasveja sekä linnunruuat. 

MuotiOutlet

Kyläkaupan MuotiOutlet on Suomen suurin muotioutlet – 5400 m² kuplahalli täynnä muotimerkkejä outlethinnoin. Valikoimassa on mm. 10 000 ainutlaatuista mallikappaletta, joita et muualta löydä. 

MuotiOutlet palvelee Toivontiellä, Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä. 

Kauppakatu

Kyläkaupan läpi kulkeva Kauppakatu yhdistää Kyläkaupan vastakkaisilla puolilla olevat palvelut ja mahdollistaa asioinnin yhdellä parkkeerauksella.

Kyläkaupan Kuvapalvelu

Kyläkaupan Kuvapalvelu palvelee Infon vieressä Tavarapuodin Kauppakadulla.

OnnenTuotteet

Mittava valikoima omia tuotteita yksinoikeudella vain Kyläkaupasta. Loistava idea myös lahjaksi tai tuliaisiksi.

Brändit

Kyläkauppa on Suomen suurin ostosparatiisi. Pelkästään Tavarapuodin valikoimassa on yli 250 000 erilaista tuotetta.