Karavaanarialue Onnela

Karavaanarialue Onnela

Onnelan alueella on tällä hetkellä 313 ympärivuotista sähköpaikkaa. Kesäksi 2020 alueelle on tulossa yli 200 uutta sähköpaikkaa sekä Suomen upeimmat karavaanarisuihku- ja wc-tilat.

Sähköllinen vaunupaikka 20 €/yö

Telttapaikka 12 €/yö

Talvikaudella ilmoittautuminen hotelli OnnenTähden vastaanottoon. Huoltorakennusten ovet toimivat avainkortilla, jonka saa lunastaessaan vaunupaikan. Sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi voitte tulostaa ja täyttää majoituskortin etukäteen.

Uimaranta ja saunatilat

Asukassaunat ovat avoinna joka päivä klo 18-22.
Tilaussauna on varattavissa numerosta 010 7707277.

Ruokailu

Nescarte Cafe-Deli shop palvelee Onnelan asiakkaita kesäkaudella. Valikoimiin kuuluvat kahvilatuotteet, ruoka-annokset ja jäätelöt. Shopissa on anniskeluoikeudet.

Alueella on kaksi grillikatosta, jossa voi paistaa makkaraa ja muita herkkuja. Puuvaja on asukassaunojen välissä.

Kyläkaupan alueella karavaanareita palvelee monta ruokaravintolaa. Valmiista aamupalasta haaveileville tarjolla on hotelli OnnenTähden luksusluokan aamiainen, josta pääsee nauttimaan, vaikkei hotellissa majoitukaan. Aamiaisen hinta on 10,00 €/henkilö.

Lapset

Karavaanarialue Onnelassa lapsia viihdyttää oma leikkipaikka. Kyläkaupan alue tarjoaa lisäksi myös muuta monipuolista tekemistä ja nähtävää: Suomen suurin Muumi-leikkipuisto, sisäseikkailupuisto Riemu Park, Tavarapuodin Aku Park sekä kesäisin minigolfrata ja Alavuden kaupungin ylläpitämä skeittipuisto. Kesän kohokohta on alle 13-vuotiaille ilmainen Miljoona Tivoli.

Polkuautoja voi vuokrata Onnelasta 5 eurolla/2 tunniksi.

Lemmikit

Karavaanarialue Onnela on valittu vuoden 2018 koiraystävällisimmäksi leirintäalueeksi.

Alueella on koirien iloksi koirapuisto. Uimassa koirat saavat käydä karavaanarialueen perällä tai Veljekset Siltalan kohdalla, josta rantaan on helpompi mennä. Pidäthän lemmikkisi kytkettynä leirintäalueella.

Huolto

Päähuoltorakennuksessa on keitto- ja tiskauspiste, vaatehuolto, vesipiste, wc- ja suihkutilat sekä kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka. Harmaavesikaivo sijaitsee päähuolto- ja vastaanottorakennuksen välissä. Jätepiste on päähuoltorakennuksen sivulla.

Lisäksi takahuoltorakennuksessa on jätepiste, wc- ja suihkutilat sekä kylmänveden tiskauspiste.