Karavaanarialue Onnela

Karavaanarialue Onnela

Onnelan alueella on tällä hetkellä yli 500 ympärivuotista sähköpaikkaa. Kesällä 2020 alue on laajentunut yli 200:lla sähköpaikalla ja uusilla huoltorakennuksilla. Kehitämme aluettamme edelleen vastaamaan entistä enemmän asiakkaidemme toiveita.

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin näet klikkaamalla tästä.

Hinnat:

Sähköllinen vaunupaikka 20 €/yö
Telttapaikka 12 €/yö
Luksusteltta 95 €/yö

Huoltorakennusten ovet toimivat avainkortilla, jonka saa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi voitte tulostaa ja täyttää majoituskortin etukäteen. Majoittumaan pääsee saapumisjärjestyksessä, emme siis ota vastaan paikkavarauksia.

Yhteystiedot:
Onnelantie 45
63610 Tuuri
[email protected]
p. 010 770 72778

Luksusteltta

Varattavana on myös ainutlaatuinen ja elämyksellinen 28 neliön luksusteltta neljällä vuoteella. Luksusteltan korkeus on 2,8 metriä. Hinta 95 €/yö. Sisältää muun muassa sähkön ja lämmityksen. Varaukset: p. 010 770 7277 tai [email protected]

Uimaranta ja saunatilat

Asukassaunat ovat avoinna joka päivä klo 18-22. 

Ruokailu

Nescarte Cafe-Deli shop palvelee Onnelan asiakkaita kesäkaudella. Valikoimiin kuuluvat kahvilatuotteet, ruoka-annokset ja jäätelöt. Shopissa on anniskeluoikeudet.

Alueella on kaksi grillikatosta, jossa voi paistaa makkaraa ja muita herkkuja. Puuvaja on asukassaunojen välissä.

Kyläkaupan alueella karavaanareita palvelee monta ruokaravintolaa.

Lapset

Karavaanarialue Onnelassa lapsia viihdyttää oma leikkipaikka. Kyläkaupan alue tarjoaa lisäksi myös muuta monipuolista tekemistä ja nähtävää: Suomen suurin Muumi-leikkipuisto, sisäseikkailupuisto Riemu Park, Tavarapuodin Aku Park sekä kesäisin minigolfrata ja Alavuden kaupungin ylläpitämä skeittipuisto. Kesän kohokohta on alle 13-vuotiaille ilmainen Miljoona Tivoli.

Polkuautoja voi vuokrata Onnelasta 5 eurolla/2 tunniksi.

Lemmikit

Karavaanarialue Onnela on valittu vuoden 2018 koiraystävällisimmäksi leirintäalueeksi.

Alueella on koirien iloksi koirapuisto. Uimassa koirat saavat käydä karavaanarialueen perällä tai Veljekset Siltalan kohdalla, josta rantaan on helpompi mennä. Pidäthän lemmikkisi kytkettynä leirintäalueella.

Huolto

Päähuoltorakennuksessa on keitto- ja tiskauspiste, vaatehuolto, vesipiste, wc- ja suihkutilat sekä kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka. Harmaavesikaivo sijaitsee päähuolto- ja vastaanottorakennuksen välissä. Jätepiste on päähuoltorakennuksen sivulla.

Lisäksi takahuoltorakennuksessa on jätepiste, wc- ja suihkutilat sekä ulkotiskauspiste.

Usein kysytyt kysymykset

Majoittumaan pääsee saapumisjärjestyksessä, emme siis ota ennakkovarauksia. Käytössämme on noin 500 sähköpaikkaa sekä noin 50 telttapaikkaa.

Meillä ei ole tällä hetkellä sähköllisiä telttapaikkoja.

Vuorokausihinnat ovat 20€/sähköpaikka, 12€/telttapaikka. Tämän lisäksi ei tule mitään henkilömaksuja. Maksu veloitetaan saapuessa. Hinta sisältää huoltotilojen vapaan käytön sekä kesäsesonkina aamu- ja iltasaunan. Myös alueen uimaranta sekä grillipaikat ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä.

Kesäsesonkina Onnelan vastaanotto on auki klo 8.30-22.00. Majoittumaan voi tulla heti aamusta lähtien, mutta majoitusvuorokausi päättyy lähtöpäivänä klo 14.

Onnela sijaitsee kävelymatkan päässä Kyläkaupasta ja sen monipuolisista palveluista.

Hintamme ovat kaikille samat, yhtä edulliset.

Kaasua myy esim. Kyläkaupan oma Bensa-asema sekä Pihamyymälä.

Aukioloajat ja kartta

Karavaanarialue Onnela

maanantai7:00 – 21:00
tiistai7:00 – 21:00
keskiviikko7:00 – 21:00
torstai7:00 – 21:00
perjantai7:00 – 21:00
lauantai7:00 – 21:00
sunnuntai8:00 – 21:00