Herkuttele

Lounaslistat

Tarjoamme päivittäin kotiruokatyyppistä lounasta noutopöydästä. Tarjolla on aina kaksi pääruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Hintaan kuuluu pääruokien lisäksi salaattipöytä sekä leivät, ruokajuomina vesi, maito ja kotikalja. Jälkiruoaksi tarjoamme kahvia tai teetä sekä keksin. Pienempään nälkään linjastosta voi valita myös pelkän keittovaihtoehdon tai keiton ja salaatin.

Vesa's Steakhouse

 À la carte -ravintola Vesa’s Steakhousen rennossa, mutta tyylikkäässä miljöössä pizzat paistuvat elävän tulen hehkussa ja annoksissa on puuhiiligrillin tuoma pehmeä savun aromi.

Spice Ice Jäätelöbaari

Vesa’s Cafen yhteydessä pääsee herkuttelemaan myös Spice Ice -jäätelötuotteilla. Spice Icessa nautit softiksesta, irtojäätelöistä ja valtavasta valikoimasta herkullisia lisukkeita. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja rakenna juuri oman makusi mukainen jäätelöunelma.

Vesa's Cafe

Vesa’s Cafe palvelee asiakkaita Kauppakadulla sinisen sisäänkäynnin yhteydessä. Kahvittelun ja herkuttelun lomassa voi ihastella Kauppakadun ihmisvilinän lisäksi upeaa aulaa, jota hallitsee yli kolmemetrinen OnnenEnkeli-patsas taustanaan huikea yksisarvismaalaus.

OnnenKivi Ravintola

Herkullista kotiruokalounasta tarjoava ainutlaatuinen ravintola OnnenKivi on palvellut asiakkaita Tavarapuodin yhteydessä jo vuodesta 1997 saakka. A-oikeuksin varustetun ravintolan kahdessa kerroksessa on 500 asiakaspaikkaa ja kesäisin käytössä on terassi.

Wanhanajan Kahvila

Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila palvelee asiakkaita tiloissa, joista Kyläkaupan toiminta nykyisellä paikallaan sai alkunsa vuonna 1969. Halusitpa sitten pitää taukoa ostosten lomassa tai tavata ystäviäsi, tunnelmallinen Wanhanajan Kahvila on juuri oikea paikka istahtaa alas ja nauttia elämyksellisestä kahvihetkestä.

Vesa's Burger

Kyläkaupan hampurilaisravintola Vesa’s Burger Tavarapuodin sinisen sisäänkäynnin aulassa pitää huolen siitä, ettei nälkä yllätä ostosreissulla. Sen valikoimassa on herkullisten hampurilaisten lisäksi myös raikkaita salaatteja ja muhkeita grilliannoksia.

Miljoona Rock -ravintola

Rento ja mukava Miljoona Rock -ravintola Ruokapuodin Kauppakadulla tarjoaa viihtyisän ympäristön ja kattavan listan koko perheelle. Ravintolan menun kaikki ruuat on valmistettu Kyläkaupan omilla resepteillä ja sen rungon muodostavat runsaat burgeriannokset.

OnnenTähti Pizza Buffet

Pizza Buffetissa Ruokapuodin Kauppakadulla syöt yhdellä hinnalla niin paljon kuin jaksat. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia sekä lämpimiä nakkeja, lihapullia ja nugetteja.

OnnenTähti Kahvila

OnnenTähti kahvila sijaitsee Kyläkaupan Ruokapuodin Kauppakadulla. Sinne on helppo istahtaa viettämään kahvihetkeä vaikkapa ruokaostosten lomassa. Kahvilassa voi nautiskella suussa sulavilla suolaisia ja makeilta herkkuja sekä jäätelöä ja juoda Kyläkaupan omaa OnnenTähti-kahvia tai muita virvokkeita.

Kyläkaupan Bensa-asema

Kyläkaupan Bensa-asema palvelee Kyläkaupan läheisyydessä. Bensa-asemalla paitsi tankkaat edullisesti, voit myös täyttää kahvikupin maistuvalla pannukahvilla ja pullat tulevat tuoreena lähileipomosta. Isomman nälän yllättäessä tarjolla on lounasbuffetin lisäksi grilliannoksia sekä pizzaa.

Hotelli Alavus

Hotelli Alavus palvelee vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Keskisen Kyläkaupasta, aivan Alavuden keskustassa. Majoitustoiminnan lisäksi tarjolla on myös ravintolapalveluja: Lounasbuffet on tarjolla maanantaista lauantaihin ja lisäksi maittava a la carte -lista. Ravintola on varattavissa myös juhlatilaksi.  Alakerran yökerho palvelee viikonloppuisin ja ravintolassa järjestetään säännöllisesti suosittuja artisti-iltoja.