Kauppakatu

Keskisen Kello Oy

Keskisen Kello Oy on pinta-alaltaan Suomen suurin kello- ja koruliike. Laajasta valikoimasta saat laadukkaat kellot, korut ja lahjatavarat edullisesti jokaiseen tilaisuuteen.

Tuurin Apteekki

Tuurin Apteekissa palvellaan ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Farmaseuttinen henkilökunta opastaa lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden valinnassa. Valikoimassa on myös runsaasti laadukasta apteekkikosmetiikkaa.

Hyvän Tuurin Silmälasi

Hyvän Tuurin Silmälasi on tunnettu reippaasta palvelusta, nopeasta toimituksesta, laajasta tuotevalikoimasta sekä tuurilaisista hinnoista.

Tuurin Laatupaino

Tuurin Laatupaino on erikoistunut mainos- ja työvaatteiden myymiseen sekä niiden merkkaamiseen joko brodeeramalla tai painamalla.

Avainsuutari-Kilpikaivertamo
S&J Saarimäki Oy

S&J Saarimäki Oy on monipalveluyritys, jonka palveluihin kuuluu avain-, lukitus-, kaiverrus-, teroitus- ja suutaripalvelut 35 vuoden kokemuksella.

Tuurin Lemmikki

Valikoimassa on noin 30-40 eri kalalajia, jyrsijöitä, lintuja, matelijoita ja runsaasti akvaarionhoitoon liittyviä perus- ja erikoistuotteita sekä eläinten ruokia ja tarvikkeita.

Tuurin Tukka

Parturi-kampaamo Tuurin Tukka palvelee Kyläkaupan Kauppakadulla.

Alko

Alko palvelee Kauppakadulla Tavarapuodin kassojen läheisyydessä.

Hieroja Kimmo Aho

Koulutettu hieroja, kaustislainen jäsenkorjaaja, hermoratahieroja ja triggerpistehieroja Kimmo Aho palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla.