Työpaikat

Kiinnostaako työ Kyläkaupassa? Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo.

Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä, joista jokainen tunnetaan omalla kyläkauppamaisella nimellään. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, erilaisia ravintoloita ja kahviloita, Kyläkaupan Bensa-asema sekä Kauppakatu ulkopuolisine yrittäjineen. 

Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää. Kyläkauppa tunnetaan myös tapahtumistaan. Suurimmat Kyläkaupan omista tapahtumista kulkevat Miljoona –nimen alla; Miljoona Tivoli, Miljoona Rock, Miljoona Iskelmä, Miljoona Koira, Miljoona Hevonen, Miljoona Tuning ja monet muut ovat keränneet yleisöä Tuuriin jo vuosien ajan.

Kyläkauppa on savuton työpaikka. 

Logistiikkapäällikkö

Tehtävänäsi on määrittää Kyläkaupan sisäisten ja ulkoisten tavara- ja informaatiovirtojen nykytilanne ja kehitystarpeet, suunnitella niiden pohjalta tehokkaammat ja tarkoituksenmukaisemmat logistiikkatoiminnot sekä toteuttaa muutos-/kehitysprosessi yhteisesti hyväksytyn suunnitelman mukaisesti. Olet mukana nykyisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisessä ja toimit Kyläkaupan logistiikka-asiantuntijana sekä yhteyshenkilönä eri sidosryhmien välillä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta muutosjohtamisesta/logistiikan kehitysprosessien läpiviennistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä, tavoitteellista ja jämäkkää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tärkeää on myös, että Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, kaupallista näkemystä ja ymmärrät kausimyynnin vaikutukset logistiikkaan.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimman Kyläkaupan palveluksessa sekä mahdollisuuden olla avainhenkilönä mukana yhdessä Kyläkaupan merkittävimmistä kasvu- ja kehitysvaiheista. Kyläkaupan työntekijänä saat myös kattavat henkilöstöedut sekä kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin tuen työhösi.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävää viimeistään 16.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä: henkilöstöpäällikkö Katri Heikkilä, katri.heikkila@tuuri.fi, puh. 040 7777 798

Täytä hakemus tästä

Pukeutumisen ostajia

Haemme Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastolle ostajia (2) vakituiseen työsuhteeseen. Tärkeimmät tehtävät ovat vastata tuotealueensa ostoista ja valikoiman hallinnasta, kannattavuudesta, kustannustehokkuudesta ja toiminnallisesta tehokkuudesta.  

Ostajan työssä tarvitaan kaupallista asiantuntemusta sekä vaatealan ja sen tuotteiden tuntemusta. Toinen ostajan tehtävistä painottuu erityisesti urheiluvälineiden ja -asusteiden ostamiseen, toinen naisten pukeutumiseen.

Ostaja työssä on osattava tehdä nopeita, itsenäisiä päätöksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta alaa kohtaan, trendien seuraamista, rautaista osaamista tuloksen tekemisestä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Työ vaatii joustavuutta työaikojen suhteen mm. sesonkien ja tapahtumien aikana sekä työhön olennaisesti kuuluvan matkustamisen vuoksi. Työpiste sijaitsee Tuurissa.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumis- ja urheiluosastoa. Tehtävässä on mahdollisuus olla mukana toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Veljekset Keskinen Oy:ssä työskentely on monipuolista ja töitä tehdään kunnianhimoisesti ”kyläkauppahengellä”. Mielenkiintoisen ja vastuullisen työkuvan sekä yrittäjähenkisen työyhteisön lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus.

Hakuaika 28.8.2020 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. pukeutumisen ryhmäpäällikkö Pasi Ritola, pasi.ritola@tuuri.fi, puh. 040 7777 735 Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus tästä

Kokkeja (lounasbuffet, pizza buffet, a la -carte)

Haemme kokkeja eri ravintoloihimme. Työ voi alkaa joustavalla aikataululla, vaikka jo huomenna. Tarvittava perehdytys järjestelmään. Hakeaksesi tätä paikkaa, täytä avoin hakemus.

Avoin hakemus

Täytä hakemus tästä 

Rekisteriseloste