Päiväretket

Suomen suosituin matkailukohde sijaitsee keskellä metsiä, 500 asukkaan Tuurin kylässä.

Mielenkiintoinen, noin 20 minuutin mittainen Kyläkauppaesittely valottaa Kyläkaupan syntytarinaa ja paljastaa monia mielenkiintoisia yksityiskohtia sen kulisseista. Myös erilaiset kävellen toteutettavat teemakierrokset sopivat oivasti päivän virkistykseksi. Esimerkiksi Kyläkaupan kestävän kehityksen kierros, jossa tutustutaan aurinkovoimalaan ja kierrätyssysteemeihin ja Kurkistus kulisseihin -kierros on yleiskierros kulisseissa, esim. logistiikassa käynti.

Esittelyn jälkeen vierailu huipentuu omatoimiseen ostoskierrokseen ja lounaaseen ravintola OnnenKiven runsaassa ja monipuolisessa buffetpöydässä.

Päiväretken hinta alkaen 10,90 €/hlö
Hinta sisältää Kyläkauppaesittelyn, Kyläkaupan Tuulan tapaamisen, ilmaiset kahvilipukkeet, lounaan ja ostoaikaa.

Kyläkaupan myyntipalvelu rakentaa ammattitaidolla toiveiden mukaisen päivän. Varaukset numerosta 010 770 7013 (arkisin klo 8-16) tai [email protected]

Varausehdot:
Ryhmäkoko vähintään 15 aikuista. Esittelyvaraukset viimeistään 14 vrk ennen saapumista. Joka 16. henkilö ruokailee veloituksetta. Etu edellyttää yhteislaskua. Tarjous ei ole voimassa kesäkaudella (1.6.-31.8.), viikonloppuisin rajoitetusti. Tiedustele saatavuutta myyntipalvelusta.