Miljoona Rock -ravintola

Rento ja mukava Miljoona Rock -ravintola Ruokapuodin Kauppakadulla tarjoaa viihtyisän ympäristön ja kattavan listan koko perheelle. Ravintolan menun kaikki ruuat on valmistettu Kyläkaupan omilla resepteillä ja sen rungon muodostavat runsaat burgeriannokset. Niiden lisäksi tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja joka makuun: kanansiipiä, pihviannoksia ja salaatteja. 63-paikkaisessa ravintolassa on myös anniskeluoikeudet ja kesäisin käytössä on terassi.

Keittiö sulkeutuu ja anniskelu päättyy 30 min ennen ravintolan sulkemisaikaa. 

Ravintolasalin pintojen suunnittelussa innoittavana ajatuksena oli Kyläkaupan järjestämä rock-tapahtuma, jonka mukaan ravintola myös sai nimensä.

Herkullisista annoksista nauttiessa on mukava katsella ravintolan seiniä koristavaa valokuvakokoelmaa, joissa loistavat Miljoona Rock -tapahtumien kotimaiset ja ulkomaiset tähdet. Kaikkiaan 12 kertaa järjestetyn Miljoona Rockin lavalla on nähty mittava joukko artisteja, joita on Kyläkaupan kuvaajien toimesta valokuvattu kymmenien tuhansien kuvien verran. Osa valtavasta valokuvakokoelmasta on esillä Miljoona Rock -ravintolassa.

Ravintolan herkullisia annoksia nauttiessa on hauska bongailla, ketä artisteja kuvissa on – ja pöytäseurueen kanssa voi vaikka laittaa kisan pystyyn: kuka muistaa minä vuonna mikäkin bändi esiintyi tai muistaako joku ihan kaikki esiintymässä olleet. Vinkkinä voidaan sanoa, että yhteensä Miljoona Rockeissa ja Mini Miljoona Rockeissa on esiintynyt yli 50 eri bändiä tai artistia, joista osa on vieraillut tapahtumassa useana vuonna. Lista esiintyjistä on luettavissa ravintolan baaritiskin vieressä seinällä.

Vesa Keskisen HIM-yhtyeeltä saamat syntymäpäivälahjat, 40-vuotislahjaksi saatu kitara ja sekä 50-vuotislahjaksi saatu iso HIM Heartagram -taulu ja vinyylikokoelma ovat myös saaneet arvoisensa paikan ravintolasta, jossa ne ovat asiakkaiden ihailtavina.

Miljoona Rock -ravintolan Menu

Aukioloajat

maanantai15:00 – 21:00
tiistai15:00 – 21:00
keskiviikko15:00 – 21:00
torstai15:00 – 21:00
perjantai14:00 – 22:00
lauantai14:00 – 22:00
sunnuntai14:00 – 20:00