Reklamaatiot

Tuotevaihdot

Kyläkauppa tarjoaa 14 vrk vaihto-oikeuden käyttämättömille ja avaamattomille tuotteille. Vaihto-oikeus ei koske avattuja hygienia- ja intiimituotteita, alusasuja, uima-asuja, vuodevaatteita eikä sävytettyjä maaleja ja mittatilaustuotteita, kuten esimerkiksi metrikankaita tai määrämittaan leikattuja kaapeleita ja johtoja. Vaihdettavat tuotteet palautetaan Kyläkaupan Infoon ostotositteen kanssa.

HUOM! Postitse tai Matkahuollolla palautettaessa asiakas vastaa toimituskuluista, tuotepalautuksiin ei käytetä Kyläkaupan asiakaspalautusnumeroa/sopimusta. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen postin välityksellä, ole aina yhteydessä Kyläkauppaan ennen palautusta [email protected]

Reklamaatiot

Ennen viallisen tuotteen toimittamista Kyläkaupalle tai huoltoliikkeeseen, perehdy käyttöohjeeseen huolellisesti. Varmista, että tuote on oikein asennettu, sen asetukset vastaavat käyttötarkoitusta ja ettei ongelma johdu ulkoisista tekijöistä, esimerkiksi liasta tai kosteudesta. Näin vältyt turhilta huolloilta. Aiheettomista huoltokäynneistä veloitetaan mahdolliset tarkastusmaksut sekä toimituskulut. Tarvittaessa kysy käyttötukea valmistajan tukipalveluista tai soittamalla Kyläkaupalle (katso yhteystiedot tästä) tai sähköpostitse [email protected]

Saat parhaan ja nopeimman mahdollisen ratkaisun tuotteesi ongelmaan ottamalla yhteyttä suoraan valmistajaan tai maahantuojaan. Usein tuotteeseen liittyvät ongelmat selviävät merkkikohtaisen tuen ohjeiden avulla. Valmistajien kotisivuilla on lisäksi ohjeistusta tuotteiden käyttöön ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin. Valmistajan tuotetuesta saat myös ohjeet, mikäli tuote on toimitettava huoltoon. Joidenkin tuotteiden kohdalla huolto järjestyy jopa suoraan asiakkaan kotiin (esim. monet suuremmat kodinkoneet ja televisiot).

Vialliset tuotteet otetaan vastaan Kyläkaupan Infossa Tavarapuodin sinisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Ota mukaasi kuitti tai muu ostotosite, se on edellytys reklamaation käsittelylle!

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda viallista tuotetta Kyläkaupalle, voit palauttaa sen myös postin tai Matkahuollon välityksellä asiakaspalautuksena. Takuun alaisissa palautuksissa Kyläkauppa maksaa postimaksut.

Huom! Ole yhteydessä Kyläkauppaan aina ennen palautusta! [email protected]

Alla linkki reklamaatiolomakkeeseen, jossa on myös tarkempi ohjeistus palautukseen. 

>> Reklamaatiolomake <<

Puhelujen hinnat Kyläkaupan numeroihin: kotimaan lankaverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymistä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.