Huoneet

Vuonna 2005 perustettu hotelli OnnenTähti majoittaa asiakkaita 76 tyylikkäästi sisustetussa huoneessa, joista uusimmat ovat valmistuneet vuonna 2020. Huoneista kahdeksan on upeita, hyvin varusteltuja sviittejä, mutta myös perushuoneet ovat sviittitasoisia. Kaikissa OnnenTähden huoneissa voit nauttia ylellisten yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta. Huoneissa on erityisesti niihin suunnitellut huonekalut ja kristallikruunut. Osassa huoneista on parveke, silkkitapetit ja huonekohtaisesti kudotut villamatot. Kaikissa huoneissa on taulu-TV ja kylpyhuone. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa. Langaton wifi-yhteys ja luksusluokan aamiaisbuffet, ilta- ja aamusauna sekä kuntosali sisältyvät aina huoneen hintaan.

Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla. Hotellihuoneet ja kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Hotelli OnnenTähti
p. 010 770 7001
[email protected]

Mini Standard

(lemmikkihuone)

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 19 m² huone kahdelle.

Onni Standard

(lemmikkihuone)

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 25 m² huone kahdelle. Huoneessa on mukava leposohva sekä tilava työpöytä.

Tähti Standard

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä n. 40 m² huone kahdelle. Huoneessa on mukava leposohva sekä tilava työpöytä.

Onni Superior

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 40 m² huone kahdelle. Huoneessa on viihtyisä ranskalainen parveke, mukava leposohva ja työpöytä.

Tähti Superior

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 40 m² huone kahdelle. Huoneessa on mukava leposohva ja työpöytä. Lisäksi voit nauttia auringonpaisteesta tilavalla parvekkeella.

TorniSviitti

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 67,5 m² huone kahdelle. Huoneessa on kolme leposohvaa sekä työpöytä ja romanttinen kahvipöytäryhmä. Lisäksi voit nauttia auringonpaisteesta tilavalla parvekkeella.

Mini Deluxe

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu, valoisa 29 m² kahden hengen huone. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV, kaksi erillistä 100 cm vuodetta, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on loistelias kylpyhuonekokonaisuus. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. 

JuhlaSviitti

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 73,5 m²
huone kahdelle. Huoneessa on tilava olohuone ja erillinen makuuhuone parisängyllä sekä vuodesohva. Juhlasviitissä voit nauttia oman saunan pehmeästä lämmöstä ja vilvoitella omalla parvekkeella.

Onni Deluxe (ilman parveketta)

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu, tilava ja valoisa 40 m² kahden hengen huone. Isot ikkunat sekä valtava huonekorkeus takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV (osassa huoneista 2 kappaletta 65” UHD LED-TV:tä), kaksi erillistä 100 cm vuodetta, erittäin laadukas samettinen leposohva, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on loistelias kylpyhuonekokonaisuus. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus. 

Onni Deluxe (ranskalaisella parvekkeella)

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu, tilava ja valoisa 40 m² kahden hengen huone.  Huoneessa voit nauttia auringon paisteesta ranskalaisella parvekkeella. Isot ikkunat sekä valtava huonekorkeus takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV, kaksi erillistä 100 cm vuodetta, erittäin laadukas samettinen leposohva, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on loistelias kylpyhuonekokonaisuus. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus. 

Tähti Deluxe

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu, tilava ja valoisa 40 m² kahden hengen huone. Huoneessa voit nauttia auringonpaisteesta tilavalla parvekkeella. Isot ikkunat sekä valtava huonekorkeus takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV, kaksi erillistä 100 cm vuodetta, erittäin laadukas samettinen leposohva, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on tilava parveke ja loistelias kylpyhuonekokonaisuus. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus. 

Torni Deluxe

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu, tilava ja valoisa 59 m² kahden hengen huone. Huoneessa voit nauttia auringonpaisteesta mukavalla parvekkeella. Isot ikkunat sekä valtava huonekorkeus takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV, kaksi erillistä 100 cm vuodetta, erittäin laadukas samettinen leposohva, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on mukava parveke ja loistelias kylpyhuonekokonaisuus. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus. 

TähtiSviitti (ranskalaisella parvekkeella)

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu tilava, valoisa 59 m² neljän hengen saunallinen huone, jossa erillinen makuuhuone. Isot ikkunat sekä valtava huonekorkeus takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV, neljä erillistä 100 cm vuodetta, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on tilava parveke ja loistelias kylpyhuonekokonaisuus, jossa on myös kylpyamme sekä sauna. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. 

TähtiSviitti (tilavalla parvekkeella)

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu tilava, valoisa 59 m² neljän hengen saunallinen huone, jossa erillinen makuuhuone. Huoneessa voit nauttia auringonpaisteesta tilavalla parvekkeella. Isot ikkunat sekä valtava huonekorkeus takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Katoissa on loisteliaat kristallikruunut ja lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on massiivinen 75” UHD LED-TV, neljä erillistä 100 cm vuodetta, langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi ja kylpytakit. Huoneessa on tilava parveke ja loistelias kylpyhuonekokonaisuus, jossa on myös kylpyamme sekä sauna. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi. 

TorniSviitti (eteläinen)

Luksusmaisen viihtyisästi suunniteltu ja sisustettu erittäin tilava, valoisa 76 m² neljän hengen huone. Huoneessa voit nauttia auringonpaisteesta kauniilta parvekkeella. Venetsiassa kudotut decoverhot ja päiväpeitekankaat luovat oman poikkeuksellisen loisteliaan tunnelman. Huoneessa on Versacen tapetit seinien lisäksi myös katossa. Lattiat on päällystetty laadukkailla paksuilla täysvillamatoilla. Huoneessa on kaksi massiivista 75” UHD LED-TV:tä, joissa on myös suoratoisto-ominaisuus. Ylvääseen tunnelmaan oman lisämausteensa antaa myös erittäin laadukas samettinen leposohva, sekä neljä erillistä 100 cm:n luksus-vuodetta. Huoneen viilennyksestä huolehtii tehokas huonekohtainen ilmastointi.  Huoneesta löytyy myös langaton internetyhteys, silityskeskus, vedenkeitin, hiusten kuivaaja, minijääkaappi, sekä laadukkaat kylpytakit. Huoneessa on mukava parveke ja upea, nykyaikainen kylpyhuone. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta.

OnnenSviitti

Tyylikkään elegantisti sisustettu kuninkaallinen 107 m² huoneisto kahdelle. OnnenSviitissä sinut toivottaa tervetulleeksi upea oleskeluhuone, jossa on viehättävä sohvaryhmä. Ennen valoisaa ja tilavaa makuuhuonetta vastassa on erillinen pukeutumishuone linnanherramaiseen tyyliin. OnnenSviitissä voit myös nauttia oman saunan pehmeästä lämmöstä tai rentoutua vaikka vaahtokylvyssä. Vilvoittelemaan pääset omalle parvekkeelle.

Hotelli OnnenTähti
p. 010 770 7001
[email protected]