Huoneet

Vuonna 2005 perustettu hotelli OnnenTähti majoittaa asiakkaita 43 tyylikkäästi sisustetussa huoneessa. Huoneista neljä on upeita, hyvin varusteltuja sviittejä, mutta myös perushuoneet ovat sviittitasoisia. Kaikissa OnnenTähden huoneissa voit nauttia ylellisten yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta. Huoneissa on erityisesti niihin suunnitellut huonekalut ja kristallikruunut. Osassa huoneista on parveke, silkkitapetit ja huonekohtaisesti kudotut villamatot. Kaikissa huoneissa on taulu-TV ja kylpyhuone. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa. Langaton wifi-yhteys ja luksusluokan aamiaisbuffet, ilta- ja aamusauna sekä kuntosali sisältyvät aina huoneen hintaan.

Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla. Hotellihuoneet ja kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Mini Standard

(lemmikkihuone)

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 19 m² huone kahdelle.

Onni Standard

(lemmikkihuone)

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 25 m² huone kahdelle. Huoneessa on mukava leposohva sekä tilava työpöytä.

Tähti Standard

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä n. 40 m² huone kahdelle. Huoneessa on mukava leposohva sekä tilava työpöytä.

Onni Superior

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 40 m² huone kahdelle. Huoneessa on viihtyisä ranskalainen parveke, mukava leposohva ja työpöytä.

Tähti Superior

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 40 m² huone kahdelle. Huoneessa on mukava leposohva ja työpöytä. Lisäksi voit nauttia auringonpaisteesta tilavalla parvekkeella.

Tornisviitti

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 67,5 m² huone kahdelle. Huoneessa on kolme leposohvaa sekä työpöytä ja romanttinen kahvipöytäryhmä. Lisäksi voit nauttia auringonpaisteesta tilavalla parvekkeella.

Juhlasviitti

Tyylikkäästi sisustettu, valoisa ja viihtyisä 73,5 m²
huone kahdelle. Huoneessa on tilava olohuone ja erillinen makuuhuone parisängyllä sekä vuodesohva. Juhlasviitissä voit nauttia oman saunan pehmeästä lämmöstä ja vilvoitella omalla parvekkeella.

Onnensviitti

Tyylikkään elegantisti sisustettu kuninkaallinen 107 m² huoneisto kahdelle. OnnenSviitissä sinut toivottaa tervetulleeksi upea oleskeluhuone, jossa on viehättävä sohvaryhmä. Ennen valoisaa ja tilavaa makuuhuonetta vastassa on erillinen pukeutumishuone linnanherramaiseen tyyliin. OnnenSviitissä voit myös nauttia oman saunan pehmeästä lämmöstä tai rentoutua vaikka vaahtokylvyssä. Vilvoittelemaan pääset omalle parvekkeelle.