Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarja alkaa

Riitta Väisänen, Maisa Torppa ja Teuvo Loman kesätöissä Kyläkaupassa

TV5 vie katsojat jälleen kohti Pohjanmaan lakeuksia, kun Vesa Keskisen tähdittämä suosittu tositv-sarja jatkuu uusilla jaksoilla ja uudella nimellä: Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset. Moskiton tuottamaa sarjaa päästään seuraamaan 7.5.2018 alkaen maanantaisin klo 21.00 TV5:llä.

Kesä on taas vauhdikas ja yllätyksiä täynnä Tuurin OnnenKylässä, Suomen suurimmalla Kyläkaupalla. Kauppias Vesa Keskinen lataa tähän kesään paljon, kun omaan mittariin pyörähtää komeasti 50 vuotta. Uutta yllätyksellisyyttä Kyläkaupan arkeen tuovat tämän kesän ”yleismiesjantuset” eli assarit Riitta Väisänen, Maisa Torppa ja Teuvo Loman. Kolmikko värittää kaupan toimintaa kauppiaan luvalla ja jopa yllytyksestä. Tietysti mukana Kyläkaupan kesässä ovat myös iloinen tuulahdus Tuula ja Tarjoushaukka Jorma ja kesää rikastuttavat myös monet lyhyemmällä vierailulla käyvät tähdet.

Kesäapulaiset tuloo!

Kauden ensimmäisessä jaksossa kesä alkaa Tuurissa ja kesäapulaiset tulevat. Riitta Väisänen, Maisa Torppa ja Teuvo Loman saapuvat Kyläkaupalle, jossa toimenkuvaan kuuluu ämpärijumppa, turistikierros ja hääkappelin suunnittelu. Vesa Keskinen suunnittelee tulevia 50-vuotisjuhliaan ja tempautuu mukaan musiikkivideon kuvauksiin. Kesäkiireistä huolimatta kyläkauppiaalla on yhteistä aikaa myös oman perheen kanssa. Tapaamme myös aina iloisen Tuulan ja Tarjoushaukka Jorman, jolla on isoja uutisia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp