Erika Vikman esiintyy Kyläkaupalla

Huhtikuista lauantaita vietetään Kyläkaupalla musiikin merkeissä, kun vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman & Karisma esiintyvät Kyläkaupan Keskustorilla 28.4.2018 klo 13-16. Esityksen tarjoaa Kyläkauppa yhteistyössä Rexonan kanssa.

Erika Vikman on koko kansan tuntema iskelmätähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle. Erika keikkailee loistavan ja nuorekkaan viisihenkisen Karisma-bändin kanssa ja iskelmäohjelmiston lisäksi Erikan repertuaariin kuuluvat myös popahtavat kappaleet.

Erika Vikman lauleskeli jo lapsena, mutta alkoi käydä laulutunneilla 15-vuotiaana. Laulutuntien myötä alkoi myös keikkailu. Erika oli Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2015 kakkonen, mutta jo seuraavana vuonna hänet kruunattiin tangokuningattareksi, vasta 23-vuotiaana.

Erika on nähty keikkojen lisäksi myös televisiossa, esimerkiksi suositussa Iholla -sarjassa sekä Tähdet, Tähdet -ohjemassa, jossa hän näytti huikean osaamisensa eri musiikkigenreissä. Kesällä 2018 hän vierailee myös Linnanmäen Peacockissa ja Taaborinvuoren kesäteatterissa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp