Suvi Teräsniska Hotelli Alavudessa perjantaina 5.11.2021

Pikkujoulukausi on alkamassa ja Hotelli Alavus on valmiina ottamaan juhlijat vastaan. Kausi alkaa heti ryminällä: perjantaina 5.11. esiintyjänä on Suvi Teräsniska. 20 euron hintaisia lippuja voi ostaa ennakkoon www.tiketti.fi , mutta lippuja on myynnissä myös ovella. Ovet bileiltaan avataan klo 21.00 ja showtime on klo 22.00.

Artisti-iltoina on myös mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä – juhlijoita ajatellen myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös 54 euron hintaiset show+dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show + dinner-liput sisältävät herkullisen buffetillallisen ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan. Buffet on katettuna lipun ostaneille klo 18-21.

Tulossa lisää huippuesiintyjiä

Koko loppuvuoden ajan luvassa on nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen hotellin estradille nousevat esimerkiksi Ressu Redford, Oku Luukkainen, Eini, Irina sekä Alavuden oma Movetron. Uutta vuotta vastaanotetaan suositun bilebändin Telaketjun tahtiin ja vuoden 2022 ensimmäisenä esiintyjänä uudenvuodenpäivänä nähdään Mikael Gabriel.

Yökerho tanssittaa juhlijoita kaikkina viikonloppuina, myös artisti-iltoina. Pikkujoulukauden ajan yökerho on avoinna perjantaisin ja lauantaisin kello 21.00–04.30. Artisti-iltoina yökerhoon pääsee bilelipulla, muina iltoina sisäänpääsymaksu on 5 €.

Koronapassit tarkistetaan kaikkina iltoina klo 24.00. Näin voidaan ohjeistusten mukaisesti pitää ravintola avoinna klo 04.30 saakka.

Lipunmyynti www.tiketti.fi
Yritysten ja yhdistysten pikkujouluvaraukset sekä show+dinner lippujen varaukset myyntipalvelusta, puh. 010 770 7013 tai [email protected]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp