Joulu alkaa Kyläkaupan joulunavauksesta 13.11.2021

Kyläkaupalla vietetään perinteistä joulunavausta lauantaina 13.11.2021. Ohjelmaa järjestetään tuttuun tapaan Kyläkaupan etupihalla, punaisen sisäänkäynnin ja OnnenKengän välissä olevalla alueella. Etupihalla on tarjolla herkullisia pipareita sekä glögiä kello 16-19.

Tunnelmaa joulunavaukseen tuo Nina Åkermanin Kaunein lahja -joulukonsertti, joka alkaa klo 17.00 Tavarapuodin etupihalla. Nina tulkitsee kauneimpia tuttuja joululauluja yhdessä pianistin kanssa.

Huipennuksena upea ja odotettu ilotulitus
Virallisesti Kyläkaupan joulu alkaa kello 18.00, kun kyläkauppias Vesa Keskinen lausuu tervetulosanat. Kyläkauppiaan jälkeen kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki tuo joulunavaukseen Alavuden kaupungin tervehdyksen. Tapahtuman päättää aina yhtä odotettu ja upea ilotulitus, jonka arvioitu alkamisajankohta on hieman klo 18 jälkeen. Ilotulituksen toteutuksesta vastaa Suomen Ilotulitus.

Joulunavauksen odotetuin vieras eli Joulupukki on tietenkin paikalla ja hänet voi tavata Tavarapuodin Keskustorilla kello 15.00-17.30. Lisäksi Keskustorilla ovat myös Kyläkaupan tontut maistattamassa Fazerin joulukarkkeja. Joulupukki ja tontut piipahtavat ilotulituksen aikana myös ulkona. Lisäksi Tavarapuodin Kauppakadulla on klo 14-16 mahdollista käydä pyöräyttämässä Kyläkaupan omaa ilmaista OnnenPyörää, jossa jokainen pyöräytys voittaa.

Kyläkaupalla nautitaan joulutunnelmasta
Kyläkauppaan tullaan perinteisesti sekä ostoksille että viihtymään. Nähtävää Kyläkaupalla riittää toki ympäri vuoden, mutta näin joulun alla erityisesti Jäämaailma ja Suomen suurin jouluosasto tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. Pysäyttävän taianomainen Jäämaailma upeine yksityiskohtineen viihdyttää ja ihastuttaa kaikenikäisiä Keskustorilla ja jouluosaston monipuolinen valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä oikean jouluihmisen aarreaitan. Jouluisuus ei kuitenkaan jää pelkästään jouluosastolle, sillä koko Kyläkauppa on puettu näyttävään jouluiseen asuun jouluvaloineen ja -kuusineen. Kyläkaupan laajoista valikoimista on myös kätevä hankkia koko perheen joululahjat hyvissä ajoin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp