Kyläkauppa palvelee pidennetyin aukioloajoin 5.11.2021-2.1.2022

Perjantaista 5.11.2021 alkaen Kyläkauppa on avoinna joka päivä kello 8 – 22. Kyläkauppa haluaa Suomen suurimpana tavaratalona ja suosituimpana matkailukohteena palvella asiakkaitaan aina mahdollisimman hyvin: hintatasoltaan, ystävällisyydeltään, valikoimaltaan ja myös aukioloiltaan.

Pidennetystä aukioloajasta saadaan nauttia koko loppuvuoden ja vähän ensi vuoden puolellekin eli 2.1.2022 saakka. Jouluaatoksi Kyläkauppa hiljenee joulun viettoon eli Kyläkauppa on suljettuna 24.12.2021. Muut joulunpyhät voikin viettää hauskasti shoppailun merkeissä, sillä joulupäivästä 25.12. alkaen Kyläkauppa on avoinna jälleen kello 8-22. 

Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Muutama tunti lisää ostosaikaa on monelle tervetullut palvelu näin joulun alla. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista ja tapahtumista, vaikka aamusta iltaan.

Kyläkaupan lahjakortti – ratkaisu lahjaongelmiin
Isänpäivää vietetään reilun viikon päästä. Kyläkaupan valikoimista on helppo valita isälle tai papalle parhaat lahjat, mutta joskus yksi parhaista ja helpoimmista vaihtoehdoista on lahjakortti, jolla lahjan saaja voi itse käydä valitsemansa toivomansa tuotteet. Lahjakortteja myydään Kyläkaupan Infossa ja nettisivuilla ja niillä voi tehdä ostoksia kaikissa Kyläkaupan myyntipisteissä Tuurissa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp