Kyläkaupan Pihamyymälä tuplaa tilansa kevääksi

Veljekset Keskinen Oy osti Tuurinportin kiinteistön tontteineen perjantaina 15.1.2021. Kiinteistön koko on 3000 neliötä ja tontin 15000 neliötä. Tontti sijaitsee Alavudelta päin tultaessa Tuurin ensimmäisen liikenneympyrän vieressä valtatie 18 varressa.

-Minulla on luja usko Kyläkaupan tulevaisuuteen. Päätin tehdä rohkean investoinnin ja ostaa Tuurinportin. Viime vuoden Pihamyymälän ennätyskesä osaltaan vahvisti päätöstäni. Tavoitteena on tehdä Tuurinportista Suomen suurin ja paras pihamyymälä. Mitä kaikkea se vaatiikaan, se selviää matkan varrella. Aivan aluksi Tuurinportin rakennuksen kaveriksi alueelle siirrämme nykyisen Pihamyymälän kasvihuoneen ja jättiteltan sen takaa. Niiden siirto sinänsä on jo melkoinen urakka. Lisäksi edessä on mittavan taimitarhan ja sen kastelujärjestelmän rakentaminen yms.

Uusi pihamyymälämme tulee tukemaan onnistumistamme tänä vuonna ja lukuisina tulevina vuosina.

Kyläkaupan uuden Pihamyymälän valikoima tulee laajenemaan

Uuden Pihamyymälän valikoimaa hiotaan tällä hetkellä kuumeisesti. Tuplaantuneet myyntitilat mahdollistavat vihdoinkin Pihamyymälän valikoiman täydentämisen asiakkailta tulleiden toivomusten mukaiseksi.

Pihamyymälän valikoimaan kuuluvat entiseen tapaan  muun muassa kompostorit, ruukut ja laatikot, puutarhan työkalut, pihalaatat, kate- ja suodatinkankaat, mullat, puutarhalannoitteet, katteet ja lannoitteet, aitatolpat, verkot ja aitatolpan ankkurit, pihalaatat, tukikepit, köynnöstuet, marjapensastuet sekä puutarhakalusteet ja pehmusteet, pihakoristeet, kastelutarvikkeet, laituriponttonit ja -tikkaat, markiisit, vesikanisterit, trampoliinit, lasten pihakeinut ja liukumäet, pyykinkuivaus- ja matontamppaustelineet, suihkulähteet ja puutarhasisustaminen. Aikaisemmin Tavarapuodissa myynnissä olleet koneet, ruohonleikkurit, trimmerit sekä grillit siirtyvät tänä keväänä nekin myyntiin Pihamyymälään – toki hieman laajemmin valikoimin. Keväistä säätä kestävät kukat ovat myynnissä Pihamyymälän sisätiloissa jo heti avajaispäivästä alkaen ja niidenkin valikoima laajenee säiden mukaan.

Ulkoalue ja taimipiha avautuvat vaiheittain kevään edetessä kesää kohti. Taimi- ja kukkakuormat alkavat saapua Pihamyymälään sitä mukaa kun olosuhteet niiden menestymiselle ovat otollisia. Myyntiin tulevat kaikki puutarhan peruskasvit, mutta myös erikoisuuksia ja ihania uutuuksia on luvassa laajentuneen alueen myötä. Runsas valikoima täydentyy lähes päivittäin ja valinnanvaraa riittää tänä vuonna varmasti kaikille.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp