Kyläkaupan lahjakortti – kätevä ratkaisu lahjaongelmiin

Joulu lähestyy kovaa kyytiä ja ympäri Suomea pohditaan kuumeisesti, mitä kenellekin paketoidaan joululahjaksi. Erikoinen vuosi tuo omat haasteensa joulunviettoon ja lahjojen hankintaan oman lisävivahteensa. Kaikenlaisten joulunviettotapojen järjestämisessä ja lahjojen hankinnassa luotettavana apuna toimii kuitenkin perinteisesti Keskisen Kyläkauppa, joka tarjoaa sekä hyviä lahjaideoita, ihania joulutuotteita että jouluherkkuja jokaiseen makuun.

Jos lahjanhankinnassa on pulmia, Kyläkaupan lahjakortti on aina ihana ja huomaavainen lahjaidea – saajalla on mahdollisuus valita itse toivomansa tuotteet. -Antamalla lahjaksi Kyläkaupan lahjakortin varmistat, että lahja on varmasti mieleinen, vinkkaa kyläkauppias Vesa Keskinen. -Kyläkaupan laaja valikoima on toki täynnä erilaisia joululahjaideoita, mutta monesti lahjakortti on sekä saajan että antajan kannalta mieluisin ja helpoin ratkaisu.

Täydellinen lahjaidea on myös hotelli OnnenTähden lahjakortti – ylellinen yöpyminen luksusluokan huoneissa yhdistettynä runsaaseen aamupalaan on varmasti ikimuistoinen lahja kenelle tahansa, vinkkaa Vesa.

Lahjakortit netin kautta postikuluitta

Kyläkaupan lahjakortti on ladattava kortti, joita voi ostaa Kyläkaupan Infosta, Tavarapuodin kassoilta, hotelli OnnenTähden vastaanotosta tai tilata Kyläkaupan lahjakorttiverkkokaupasta. Netin kautta tilatut lahjakortit toimitetaan postikuluitta toiveen mukaan joko lahjan antajalle tai suoraan sen saajalle. Kyläkaupan lahjakortilla voi siis tässä poikkeuksellisessa tilanteessa muistaa kauempanakin asuvaa läheistä turvallisesti ja kätevästi – etänä. Yli sadan euron lahjakortit lähetetään kirjattuna. Netin kautta tilatessa lahjakorttiin voi myös liittää henkilökohtaisen tervehdyksen.

Kyläkaupan lahjakortteja voi käyttää maksuvälineenä kaikissa sen toimipaikoissa Tuurissa ja ne ovat voimassa 24 kuukautta lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta. Lahjakorttia ei siis tarvitse käyttää kerralla, vaan sillä voi tehdä pienempiäkin ostoksia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp