Kyläkaupalla on Suomen suurin elokuvien, TV-sarjojen ja pelien fanituotevalikoima

Jos etsit sopivaa joululahjaa tosipelaajalle, jonkin elokuvan tai TV-sarjan hard core -fanille tai olet itse sellainen, Kyläkaupan viihde-elektroniikkaosasto on sinulle varsinainen taivas maan päällä. Osaston palvelutiskin läheisyydessä on yhteensä huikeat 385 hyllymetriä hauskoja ja hyödyllisiäkin peli-, elokuva-, TV-sarja- ja bändiaiheisia tuotteita, yhteensä noin 1700 erilaista – voidaan siis varmasti sanoa, että Kyläkaupassa on Suomen suurin valikoima fanituotteita.

Valikoimassa myös erikoisuuksia

Fanituotteiden valikoima Kyläkaupassa on erikoisliiketasoinen – ja ylikin. Se myös elää ja vaihtuu koko ajan: uusia kuormia saapuu viikoittain, hyllyt ovat täynnä houkuttelevia herkkuja tosifaneille ja osa vakioasiakkaista käykin säännöllisin väliajoin tarkistamassa, mitä uutuuksia myyntiin on tullut.

-Haluamme tarjota asiakkaille myös harvinaisuuksia, joita ei välttämättä muualta Suomesta saa, kertoo Kyläkaupan ryhmäpäällikkö Jarno Vainionpää. -Tällä hetkellä vitriinissä on esillä ja myynnissä muun muassa Boba Fettin kypärä Star Warsista, Marvel-leffoista tuttu elektroninen Thorin vasara, Rohkelikon miekka Harry Potter-elokuvista, Jokerin tyttöystävän Harley Quinnin maila sekä todella upeat It-elokuvan Pennywise -maskit ja Sons of Harpy -maski Game of Thronesista, hän lisää. -Näitä ja useita muita harvinaisuuksia on myynnissä vain yksittäiskappaleita, joten valikoimamme kiinnostaa myös keräilijöitä.

Esillä kaikki peli- ja elokuvamaailman suosikit

Fanituoteosasto on täynnä erilaisia lahjaideoita – myynnissä ovat nimittäin kaikki suurimmat peli- ja elokuvamaailman suosikit. Ongelmaksi saattaa muodostua vain valinnan vaikeus, sillä tarjontaa on todella paljon.  Myynnissä on esimerkiksi erilaisia mukeja, lautapelejä, avaimenperiä, ovimattoja ja koulutarvikkeita, t-paitoja, pipoja ja lippiksiä sekä erilaisia reppuja ja todella suosittuja pehmoleluja. Lisäksi musafaneille on tarjolla hyvä kattaus useilta eri bändeiltä. Bändituotteista joululahjaksi sopivat esimerkiksi uutena tuotteena valikoimiin saapuneet levynkansia esittävät palapelit.

Esillä on fanituotteita niin nostalgisista takavuosien peleistä kuin uudemmistakin suosikeista, suosituimmista leffoista ja TV-sarjoista. -Joulun hittituotteiksi ovat tänä vuonna nousseet Minecraft- ja Harry Potter -tuotteet, niitä toivotaan nyt todella moneen kotiin, osastolta vinkataan. Suomen suurimmasta fanituotteiden valikoimasta on todella helppo hankkia mieluiset joululahjat pukinkonttiin – tai vaikka ihan itselle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp