Koko perheen viihdyttävä tapahtuma -Tuuri Truck Show Keskisen Kyläkaupan tapahtumakentällä

Tuuri Truck Show Keskisen Kyläkaupan tapahtumakentällä lauantaina 3.9.2022 alkaen klo 10. Ajoneuvonäyttelyyn osallistujien joukosta palkitaan parhaat kello 18 ja ilta huipentuu valoshow-tunnelmiin.

Näytteillä on toinen toistaan upeampia ajoneuvoja mm. erilaisia customoituja kuorma-, tuning- ja drifting-autoja. Alueella on myös pienoismalleja ja harrasteajoneuvoparkki.

Koko perheen viihdyttävän tapahtuman juontajana toimii Nina Myllymäki. Nina Myllymäki on ollut vuosikaudet Pohjoismaiden kärkinimiä mm. raskaan kaluston motiivimaalaamisessa. Hän on 20 vuoden ajan maalannut päätyökseen näyttelyrekkoja, jotka ovat niittäneet mainetta niin Suomessa ja ulkomailla.

Kauhajokinen erikoismaalari loihtii kynäruiskullaan ajoneuvojen pintaan taideteoksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Maalatessaan teosta, Nina ei tee juurikaan apuviivoja tai luonnoksia, vaan valmis kuva häilyy hänen päässään koko projektin ajan. ”Teen kaikki kuvat niin sanotusti vapaalla kädellä, ja kuvat syntyvät ja elävät edessäni”, Nina luonnehtii. Ninalla on myös oma osasto Tuuri Truck Show tapahtumassa 20-vuotisen uran kunniaksi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp