Kesän päättäjäiset Kyläkaupan Kesätansseissa

Suosittuja Kyläkaupan Kesätansseja tanssitaan vielä tulevana viikonloppuna perjantaina ja lauantaina. Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja Onnela-karavaanarialueen välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan kello 19-24. Liput 5 €, tapahtuma on K18.

Perjantaina 26.8.2022 tanssiteltalla tanssittaa tanssikansan rakastama Tomi Markkola Kipinä-orkesterin kanssa. Markkolan uraan mahtuu niin Tangokuninkaan kruunu, Syksyn Sävel edustus, Vuoden miesartistin titteli kuin Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voittokin. Tomi on ollut tangokuninkuuden jälkeen yksi Suomen suosituimmista miesartisteista.

Lauantaina 27.8. lavalle nousee hurmaava Heikki Koskelo Helmi-orkesterin kanssa. Heikki valloittaa persoonallaan ja upealla lauluäänellään. Heikki on vahva tunteiden tulkki. Laulujen on tarkoitus puhutella, herättää ajatuksia ja koskettaa syvältä. Niissä kerrotaan kohtaamisista, ihastumisesta, rakastumisesta, yhdessäolosta, erosta ja jälleen itsensä löytämisestä, seisomisesta omilla jaloillaan. Hänen menoaan on siivittänyt upeat ja useat menestykset laulukilpailuissa – mies muistetaan hienosta menestyksestä vuoden 2011 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, jolloin hän jäi vain pisteen päähän voitosta!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp