Junttidiskon kuningas Frederik Kyläkaupalla ensi viikon perjantaina ja lauantaina

Ilkka Sysimetsä eli paremmin koko kansan Frederikinä tai Reetuna tuntema viihdetaiteilija saapuu Kyläkaupalle perjantaina ja lauantaina 6.-7.11.2020 esittelemään juuri julkaistua elämäkertaansa. Reetu kertoo kirjan taustoista haastatteluissa ja signeeraa kirjoja. Haastattelujen tarkemmat ajat ovat luettavissa ensi viikon Ykköset! -lehdestä.

Tommi Pietarisen ja Ilkka Sysimetsän kirjoittama ”Harva meistä on Frederik” kertoo, miten ujosta pojasta tuli esiintyvä taiteilija, joka on myynyt miljoona levyä ja julkaissut 29 LP-levyä.

Rehellinen kirja kertoo lämmöllä ja huumorilla laulajatähden elämän koko kaaren itseironiaa ja kommelluksia unohtamatta. Viihdetaiteilijan matkassa kuljetaan rätisevillä autoilla ympäri keikka-Suomea, vieraillaan hyisissä takahuoneissa mutta ennen kaikkea lauletaan täysin sydämin koko kansalle.

Ilkka Sysimetsällä on takanaan pitkä taival Suomen musiikkimaailman kestotähtenä. Vaatimattomista oloista ponnistanut Ilkka Sysimetsä on luonut uransa omalla sinnikkyydellään. Kirjan yhdessä Frederikin kanssa kirjoittanut Tommi Pietarinen on toimittaja ja vapaa kirjoittaja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp