Kyläkaupassa on Suomen suurin jouluosasto

Kyläkauppaan tullaan perinteisesti sekä ostoksille että viihtymään. Kyläkaupan Jäämaailma ja Suomen suurin jouluosasto tarjoavat mahdollisuuden kumpaankin. Jouluosaston valikoimissa on tuttuun tapaan laaja valikoima kauniita koristeita, lyhtyjä, kynttilöitä ja erilaisia jouluvaloja. Hyvä valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä varsinaisen aarreaitan, jossa on varmasti jokaiselle jouluvalmisteluja tekevälle jotain mieluista uutta.

Joulukoristeiden trendiväreinä jatkavat tänäkin vuonna valkoinen, kulta ja ikisuosikki punainen sekä nousussa olevat luonnolliset värit ja materiaalit, kuten pellava ja rottinki. Kyläkaupan jouluosastolla trendivärit ovat hyvin edustettuna ja valikoima on suunniteltu viimeisimpiä trendejä seuraten.

Tulevana jouluna viihdytään kotona ja laitetaan joulua koko perheen voimin jo hyvissä ajoin. Kyläkaupan jouluosasto pursuaa ideoita ja inspiraatiota jokaisen kodin joulusisustamiseen sekä tarjoaa edullisen mahdollisuuden uudistaa vaikka kaikki joulukoristeet kerralla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp