Joulu alkaa Kyläkaupan joulunavauksesta

Tuurissa vietetään perinteistä joulunavausta lauantaina 7.11.2020. Ohjelmaa järjestetään tuttuun tapaan Kyläkaupan etupihalla, punaisen sisäänkäynnin ja OnnenKengän välissä olevalla alueella. Etupihalla on tarjolla herkullisia pipareita sekä Marlin glögiä kello 15 alkaen aina ilotulituksen loppuun saakka.

Joulupukki on tietenkin paikalla ja hänet voi tavata punaisen sisäänkäynnin edessä kello 17-18. Kyläkaupan tontut maistattavat Fazerin joulukarkkeja 15.00-18.00. Tunnelmamusiikkia joulunavaukseen luo Duo Herkät Jampat, joka musisoi sinisen sisäänkäynnin aulassa kello 15 ja 16.

Virallisesti Kyläkaupan joulu alkaa kello 18.00, kun kyläkauppias Vesa Keskinen lausuu tervetulosanat. Kyläkauppiaan jälkeen kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki tuo joulunavaukseen Alavuden kaupungin tervehdyksen. Tapahtuman päättää aina yhtä odotettu ja upea ilotulitus, jonka arvioitu alkamisajankohta on hieman klo 18 jälkeen. Ilotulituksen toteutuksesta vastaa Suomen Ilotulitus.

Kyläkaupalla nautitaan joulutunnelmasta

Kyläkauppaan tullaan perinteisesti sekä ostoksille että viihtymään. Nähtävää Kyläkaupalla riittää toki ympäri vuoden, mutta näin joulun alla erityisesti Jäämaailma ja Suomen suurin jouluosasto tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. Pysäyttävän taianomainen Jäämaailma upeine yksityiskohtineen viihdyttää ja ihastuttaa kaikenikäisiä Keskustorilla ja jouluosaston monipuolinen valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä oikean jouluihmisen aarreaitan. Jouluisuus ei kuitenkaan jää pelkästään jouluosastolle, sillä koko Kyläkauppa on puettu näyttävään jouluiseen asuun jouluvaloineen ja -kuusineen. Kyläkaupan laajoista valikoimista on myös kätevä hankkia koko perheen joululahjat hyvissä ajoin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp