Marita Taavitsainen Kyläkaupalla viikonloppuna

Kotimaisen musiikin kestotähtiin kuuluva vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen esiintyy Kyläkaupan Koti-osastolla lauantaina 21.11. sekä sunnuntaina 22.11. klo 13 ja 15. Tunnelmallisen musiikin lisäksi sisustussuunnittelijana toimiva Marita antaa vinkkejä jouluisen kodin sisustukseen koti- ja jouluosastoilla kumpanakin päivänä kello 11-16.

Joulu kotiin Kyläkaupasta

Tulevana jouluna viihdytään kotona ja laitetaan joulua koko perheen voimin jo hyvissä ajoin. Perheet panostavat yhdessäoloon, lahjoihin, kodin laittamiseen ja jouluruokiin ulkomaanmatkojen sijasta. Kyläkauppa pursuaa ideoita ja inspiraatiota jokaisen kodin joulusisustamiseen sekä tarjoaa edullisen mahdollisuuden uudistaa vaikka koko asunnon jouluilmeen kerralla.

Kodin pukeminen jouluun tuo iloa ja valoa pimeän ajan keskelle. Virittele jouluvalot paikoilleen, ripusta jouluverhot ikkunaan ja sytytä kynttilät tuomaan jouluntunnelmaa. Jos et halua vaihtaa jouluksi koko asunnon sisustusta, voit vain lisätä pieniä jouluisia yksityiskohtia kodin eri tiloihin harkitummin.

Joulun värit näkyvät kodeissa niin kattauksissa, tekstiileissä, joulukoristeissa kuin kynttilöissäkin. Joulukoristeiden trendiväreinä jatkavat valkoinen, kulta, ikisuosikit punainen ja vihreä sekä nousussa olevat luonnolliset värit ja materiaalit, kuten puu, pellava ja rottinki. Tänä vuonna jouluisessa sisustuksessa näkyvät myös maanläheisen ruskean eri sävyt. Rauhallista värimaailmaa voi tehostaa vaikka hohtavalla hopealla.

Kaunis kattaus on myös joulun tunnelman luoja – eikä vain jouluaaton, vaan juhlaa voi myös tuoda osaksi arkea kattamalla pöydän hienoksi vaikka ihan jokaisena joulunaluspäivänä. Kattaukseen saa jouluisen fiiliksen helposti pienillä yksityiskohdilla, esimerkiksi kynttilöillä tai valosarjalla, pienillä havunoksilla tai jouluisella kukka-asetelmalla.

Nauti Kyläkaupan jouluisesta tunnelmasta

Joulun tunnelmaan on myös helppo virittäytyä kierrellessään Kyläkaupassa. Näin joulun alla erityisesti Jäämaailma, Suomen suurin jouluosasto ja Suomen upein joulukatu, Kauppakatu, tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. Pysäyttävän taianomainen Jäämaailma upeine yksityiskohtineen viihdyttää ja ihastuttaa kaikenikäisiä Keskustorilla ja jouluosaston monipuolinen valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä oikean jouluihmisen aarreaitan.

Jouluisuus ei kuitenkaan jää pelkästään jouluosastolle, sillä koko Kyläkauppa on puettu näyttävään jouluiseen asuun jouluvaloineen ja -kuusineen. Kyläkaupan laajasta valikoimasta on myös kätevä hankkia koko perheen joululahjat samalla kertaa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp