Eini Kyläkaupalla viikonloppuna

Suomalaisen musiikin kestotähti Eini vierailee Kyläkaupan kirjaosastolla lauantaina 11.12. klo 13 ja 15 sekä sunnuntaina 12.12. klo 12 ja 14 esittelemässä uutta elämäkertaansa ”Diskokuningatar Eini”.

Diskokuningatar Eini kertoo kasvutarinan arasta lapsesta ja kiltiksi kesytetystä nuoresta vahvaksi naiseksi. Matkan varrelle mahtuu onnen hetkiä ja kipeitä vaiheita, joista Eini Pajumäki puhuu tässä kirjassa ensimmäistä kertaa.

Kirjan kirjoittaja, kokenut journalisti, YTM Anna-Liisa Hämäläinen on toiminut pitkään aikakauslehtien päätoimittajana ja tunnetaan koskettavista henkilöhaastatteluistaan. Diskokuningatar Eini on hänen ensimmäinen elämäkertansa.

Pitkän linjan artisti

Eini on pitkän linjan artistina nähnyt alan muutoksen vuosien varrella, ja sen myötä itsekin kehittänyt omaa toimintaansa. Einin tuorein albumi julkaistiin syyskuussa 2020 ja lokakuussa 2021 hän osallistui myös Syksyn Sävel -kilpailuun. Nyt kun esiintymiset ovat taas mahdollisia, Eini on kiertänyt keikoilla ahkerasti. Uutta musiikkia on myös tekeillä Suomen kärkinimien kanssa. Maistiaisia uudesta musiikista saadaan alkukeväällä 2022. Eini kertoo olevansa erityisen kiitollinen ja nöyräkin siitä, että Sony Music satsaa häneen ja tekee sekä julkaisee hänen musiikkiaan – se ei ole itsestäänselvyys tänä päivänä.

Einin lähitulevaisuus pitää sisällään studiossa tekemistä, keikkailua ja pienistä asioista nauttimista. Joulun Eini viettää kotona Espoossa ja lapset tulevat silloin kotiin. -Olen jouluihminen, minulla joulu alkaa jo marraskuun alussa, hän kertoo. -Väsäsin ulkovalotkin heti marraskuun alussa ja kodissa on jouluvaloa joka huoneessa. Joskus tuntuu, että onko sitä liikaa, mutta jouluhan on vain kerran vuodessa, Eini toteaa. Ja arki alkaa, kun Tapaninpäivänä keikat taas kutsuvat.

-Tuuriin tulen innoissani, Eini kertoo. -Pitkin syksyä olen tehnyt nimmarikeikkoja liikkeissä ja kirjatilaisuuksissa sekä messuilla, mutta Tuurin Kyläkauppa on kuitenkin omaa luokkaansa. Nähdään siellä ja tulkaa moikkaamaan, Eini toivottaa.

Einin keikka lauantaina hotelli Alavudessa

Haastattelupäivien välissä saadaan lisäksi nauttia Einin musiikista Hotelli Alavudessa, jossa hän keikkailee lauantaina illalla. 20 euron hintaisia lippuja voi ostaa ennakkoon www.tiketti.fi , mutta lippuja on myynnissä myös ovella. Ovet bileiltaan avataan klo 21.00 ja showtime on klo 22.00.

Artisti-iltoina hotelli Alavudessa on myös mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä – juhlijoita ajatellen myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös 54 euron hintaiset show+dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show + dinner-liput sisältävät herkullisen buffetillallisen ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan. Buffet on katettuna lipun ostaneille klo 18-21.

Yökerho tanssittaa juhlijoita kaikkina viikonloppuina, myös artisti-iltoina. Pikkujoulukauden ajan yökerho on avoinna perjantaisin ja lauantaisin kello 21.00–04.30. Artisti-iltoina yökerhoon pääsee bilelipulla, muina iltoina sisäänpääsymaksu on 5 €. Vallitsevan käytännön mukaisesti Hotelli Alavuteen pääsee klo 17 jälkeen vain koronapassilla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp