Kyläkaupan joulukukkamyynti palvelee Pihamyymälässä

Varma merkki lähestyvästä joulusta on Kyläkaupan joulukukkamyynnin käynnistyminen. Tänä jouluna myymälä palvelee Pihamyymälän avarissa ja valoisissa tiloissa. Joulukukkien ostaminen ei siis voisi olla enää yhtään helpompaa, sillä joulun kauniit asetelmat ja kukat voi nyt hankkia samalla kun asioi Pihamyymälässä. Lähempänä joulua myyntiin tulee myös kasvatettuja joulukuusia.

Joulukukkamyynnin runsaissa valikoimissa ovat muun muassa Kokon Puutarhan laadukkaat kotimaiset asetelmat sekä kotimaiset joulutähdet, hyasintit ja amaryllikset. Myynnissä on myös paljon jouluistutuksia. Kaikki ostetut kukat pakataan asianmukaisesti kuljetusta varten ja Kyläkaupan kukkamyynnissä paketointi sisältyy aina tuotteen hintaan.

Kauniilla joulukukilla voit tuoda joulun tunnelman kotiin tai piristää läheisiäsi. Joulukukat ovat osa suomalaista jouluperinnettä – esimerkiksi joulutähteä on myyty Suomessa jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Joulutähtien lisäksi kotien vakiosuosikkeja ovat amaryllikset, hyasintit ja atsaleat sekä erilaiset asetelmat. Kyläkaupan joulukukkamyynnin valikoimissa näkyvät kauniisti kauden trendivärit musta, kulta, pronssi ja ruusukulta, joita käytetään nykyään tehosteväreinä ja katseenvangitsijoina niin kimpuissa kuin asetelmissakin.

Kokon Puutarhan kotimaiset asetelmat

Kokon Puutarha Äänekoskelta toimittaa Kyläkauppaan laajan valikoiman erilaisia kauniita jouluasetelmia. Juhlavaan koriin tai ruukkuun istutetaan usein monia eri lajeja tai samaa lajia useampia yksilöitä, jolloin saadaan näyttäviä asetelmia esimerkiksi joulupöydän koristeeksi tai vaikkapa lahjaksi ystävälle.

Istutuksiin sopivat perinteisten joulukukkien lisäksi erilaiset viherkasvit ja heinät. Joulun istutuksia kannattaa hoitaa, esimerkiksi havulajikkeet säilyvät usein kevääseen ja joskus kesäänkin asti sisällä ohjeen mukaan hoidettuina. Asetelmien kuten myös yksittäisten kukkien hoitoon parhaat ohjeet saat joulukukkamyynnin henkilökunnalta.

Kotimainen joulutähti on joulun suurin suosikki

Suomalaisten kotien suosituin joulukukka on joulutähti. Sitä myydään joulun tienoilla Suomessa noin kaksi miljoonaa kappaletta, joista valtaosa on viljelty kotimaassa. Suomalaiset pitävät erityisesti punaisesta, monilatvaisesta joulutähdestä. Joulutähti tulisi jo ostettaessa suojata ja pakata hyvin, vaikka ulkona ei olisi pakkastakaan. Myös kotona kannattaa varmistaa, että kukka pääsee huoneenlämpöiseen, vedottomaan paikkaan ja sitä on kasteltava maltillisesti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp