Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset maanantaisin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Suositun Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusinta tuotantokautta saadaan seurata TV5:lla ja Dplayssa maanantaisin klo 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä kausi kuvattiin viime kesänä.

Suomen suosituin matkailukohde Tuurin Kyläkauppa pursuaa vierailijoita etenkin kesäkaudella ja 50-vuotisjuhlaa viettävä Kyläkauppa tarvitsee ruuhkaisiksi ajoiksi tukun lisäkäsiä. Kyläkauppias Vesa Keskisen valtakuntaa on saapunut riemastuttamaan vallaton kesäapulaisnelikko: laulaja Virpi Kätkä, TV-stara Sauli Koskinen, tubettajatähti Miska Haakana ja viihdetaiteilija HesaÄijä. Mukana hääräävät tietenkin myös vanhat tutut siivooja-Tuula, monitoimimies-Erkki, tarjoushaukka-Jorma ja kampaaja-Satu.

Synttäreitä ja tivolihurvittelua

Maanantaina 4.5.2020 klo 20 nähtävässä kauden toisessa jaksossa vietetään Keskisten Toivo-pojan nelivuotissynttäreitä. Synttärijuhlat ovat brasilialaiseen tapaan komeat ja vieraiden viihtyvyydestä pitävät huolen niin pehmiskone kuin glitterkeijukaisetkin.

Lisäksi Tarjoushaukka Jorma palaa vanhan harrastuksensa pariin ja esittelee uuden sähköavusteisen pyöränsä. Kesäapulaiset Sauli ja Hesa-Äijä ilmoittautuvat innokkain mielin tivolikummeiksi, mutta päätös alkaa kaduttaa jo heti hurvittelun alkumetreillä. Erkin johdolla kesäapulaiset järjestävät asiakkaille kilpailun, johon liittyvät hassut lasit ja nakit. Virtuaalilentäjät Risto ja Olli vierailevat hotelli OnnenTähdessä ja ihailevat Pohjanmaan lakeuksia korkealta kopterin kyydistä.