Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset maanantaisin

Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusinta tuotantokautta voi seurata TV5:lla ja Dplayssa maanantaisin klo 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä kausi kuvattiin viime kesänä.

Suomen suosituin matkailukohde Tuurin Kyläkauppa pursuaa vierailijoita etenkin kesäkaudella ja 50-vuotisjuhlaa viettävä Kyläkauppa tarvitsee ruuhkaisiksi ajoiksi tukun lisäkäsiä. Kyläkauppias Vesa Keskisen valtakuntaa on saapunut riemastuttamaan vallaton kesäapulaisnelikko: laulaja Virpi Kätkä, TV-stara Sauli Koskinen, tubettajatähti Miska Haakana ja viihdetaiteilija HesaÄijä. Mukana hääräävät tietenkin myös vanhat tutut siivooja-Tuula, monitoimimies-Erkki, tarjoushaukka-Jorma ja kampaaja-Satu.

Juhlahumua läpi yön

Kauden kolmannessa jaksossa Kyläkauppa juhlii viisikymmenvuotista taivaltaan läpi yön. Tavarapuoti on täynnä järjettömiä synttäritarjouksia ja niiden kärkipäässä jonottaa tietysti alansa paras, itse Tarjoushaukka Jorma. Ovet pysyvät asiakkaille auki vuorokauden ympäri ja ohjelmaa riittää aina karaoken maailmanennätysyrityksestä halkojen hakkuuseen. Hotelli OnnenTähden sviittiin saapuu yöpyjiä Uumajasta saakka. Kesäapulaiset Sauli ja Hesa-Äijä hikoilevat Tavarapuodin rautaosastollla ja sambakoulun rytmit valtaavat Keskustorin. Bensa-asemalla jonoletka kiertää kilometreittäin aamun tunteihin asti euron litrahinnan houkuttelemana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp