Onnittele valmistuvaa Kyläkaupan lahjakortilla

Ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat saavat todistuksensa 30. toukokuuta, mutta kokoontumisrajoitusten vuoksi etänä ja oppilaitokset toimittavat todistukset valmistuville postitse. Kotona juhlien ajankohtaa suunnitellessa on luonnollisesti otettava huomioon viranomaisten määräykset ja siksi useimmissa perheissä juhlia vietetäänkin vasta syksymmällä. Vaikka näin kesän kynnyksellä juhlitaan vain virtuaalisesti ja livenä sitten myöhemmin, valmistuvat nuoret ovat muistamisensa ansainneet jo nyt.

Onnittele lahjakortilla

Lahjakortti on aina ihana ja huomaavainen lahjaidea – saajalla on mahdollisuus valita itse toivomansa tuotteet. -Antamalla lahjaksi Kyläkaupan lahjakortin varmistat, että lahja on varmasti mieleinen, vinkkaa kyläkauppias Vesa Keskinen. -Kyläkaupan laaja valikoima on toki täynnä lahjaideoita, mutta monesti lahjakortti on sekä saajan että antajan kannalta mieluisin ja helpoin ratkaisu.

Kyläkaupan lahjakortti on ladattava kortti, joita voi ostaa Kyläkaupan Infosta, Tavarapuodin kassoilta sekä tilata Kyläkaupan lahjakorttiverkkokaupasta. Netin kautta tilatut lahjakortit toimitetaan postikuluitta toiveen mukaan joko lahjan antajalle tai suoraan sen saajalle. Kyläkaupan lahjakortilla voi siis tässä poikkeuksellisessa tilanteessa muistaa kauempanakin asuvaa valmistuvaa turvallisesti ja kätevästi – etänä. Yli sadan euron lahjakortit lähetetään kirjattuna. Netin kautta tilatessa lahjakorttiin voi myös liittää henkilökohtaisen tervehdyksen.

Kyläkaupan lahjakortteja voi käyttää maksuvälineenä kaikissa sen toimipaikoissa Tuurissa ja ne ovat voimassa 24 kuukautta lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta. Lahjakorttia ei siis tarvitse käyttää kerralla, vaan sillä voi tehdä pienempiäkin ostoksia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp