Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset maanantaisin

Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusinta tuotantokautta voi seurata TV5:lla ja Dplayssa maanantaisin klo 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä kausi kuvattiin viime kesänä.

Suomen suosituin matkailukohde Tuurin Kyläkauppa pursuaa vierailijoita etenkin kesäkaudella ja 50-vuotisjuhlaa viettävä Kyläkauppa tarvitsee ruuhkaisiksi ajoiksi tukun lisäkäsiä. Kyläkauppias Vesa Keskisen valtakuntaa on saapunut riemastuttamaan vallaton kesäapulaisnelikko: laulaja Virpi Kätkä, TV-stara Sauli Koskinen, tubettajatähti Miska Haakana ja viihdetaiteilija HesaÄijä. Mukana hääräävät tietenkin myös vanhat tutut siivooja-Tuula, monitoimimies-Erkki, tarjoushaukka-Jorma ja kampaaja-Satu.

Miljoona Rockia ja kissoja

Kauden viimeisessä jaksossa juhlitaan Miljoona Rockissa ja kesäapulaiset saavat kunnian toimia tapahtuman juontajina. Ensin laaditaan tietysti kunnon ja raideri ja etsitään esiintymisvaatteet. Vesa perheineen esittelee uuden ei-karvaisen perheenjäsenensä ja käy yhdessä ostoksilla Pihamyymälässä. Satun synttäriyllätys selviää, kun hän tapaa idolinsa Oku Luukkaisen. Super-Sam leikittää lapsia liikunnalla ja kuulemme myös löylyn salaisuuden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp