Maailman suurin ilmainen huvipuisto Kyläkaupalla

Kyläkauppa tuo oman osansa kotimaan matkailun ennätykselliseen kesään tarjoamalla Suomen historian suurimman kädenojennuksen niin lapsiperheille kuin kaikille lapsenmielisille aikuisille, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. Maailman suurin ilmainen huvipuisto on Kyläkaupalla 19.6. – 9.8.2020 joka päivä kello 13-19. Luvassa on siis 52 päivää iloa ja riemua Miljoona Tivolissa.

Miljoona Tivoli koostuu Tivoli Sariolan kaikista laitteista. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa, joten se summa jää siis jokaiselta perheenjäseneltä käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan, iloitsee Vesa.

Kattava laitevalikoima koko perheelle

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Taituruutta yläilmoissa

Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumia ovat päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset. Tšekistä alunperin kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätä huimaavilla ohjelmanumeroilla korkeuksissa. Ilma-akrobatiaesitykset nähdään päivittäin klo 15 ja 17.

Miljoona Tivolissa on luvassa paljon kaikkea hauskaa ja tivolin väki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi iloisten tivolihuvien pariin. Lisätietoja tivolisariola.fi.

Facebook
Twitter
WhatsApp