Tuuri Ralli Kyläkaupalla lauantaina 11.2.23

Rallin F-cupin kauden ensimmäinen osakilpailu, Tuuri Ralli ajetaan lauantaina 11.2.2023. Lähtö ja maali ovat yleisöystävällisesti Keskisen Kyläkaupan Ruokapuodin piha-alueella, samoin huoltoparkki. Tuuri Rallissa ajetaan kaikkiaan neljä erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 57,7 kilometriä. Kilpailun ensimmäinen auto starttaa matkaan klo 13.01 ja ensimmäinen auto saapuu maaliin klo 17. Kisan 22 luokkaan on ilmoittautunut 85 kilpailijaa eli katsottavaa riittää.

Kilpailun järjestää Alavuden Urheiluautoilijat ry. Päätös kilpailun järjestämisestä tehtiin reilu vuosi sitten ja vielä loppusuoralla kuviot hieman muuttuivat, kun mukaan tuli myös F-ryhmän osakilpailun järjestäminen. – Sarjakisan myötä tuli toki lisää tekemistä, mutta järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja meillä on kaikki valmiina kisapäivää varten, kertoo rallin turvallisuusjohtaja Mikko Myllymäki. -Puitteet kilpailun järjestämiseen ovat erinomaiset, siitä kuuluu iso kiitos Kyläkaupalle ja Vesa Keskiselle, Myllymäki kiittelee. -Kyläkaupalla on yleisön hyvä seurata niin lähtöä, maaliintuloa kuin palkintojenjakoakin. Yleisöllä on myös mahdollista käydä huoltoparkissa seuraamassa, mitä erikoiskokeiden välillä tapahtuu, hän lisää. VIP-auton ratissa nähdään Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki ja heidän autonaan saattaa olla Teemun tuliterä Skoda Fabia RS Rally2, joka on juuri parahiksi saapunut maahan.

Reittikartat myynnissä kilpailupäivänä

Yleisölle myytävät reittikartat ovat myynnissä kilpailupäivänä Kyläkaupan Bensa-asemalla ja Ruokapuodin aulassa sekä Ähtärin Nesteellä. Kartan hinta on 15 euroa, joka oikeuttaa kahden aikuisen sisäänpääsyyn erikoiskokeille. Yksittäinen erikoiskoelippu maksaa 10 euroa ja lapset ovat tervetulleita seuraamaan rallia ilmaiseksi.

Facebook
Twitter
WhatsApp