Kyläkaupan ilmainen Mini Miljoona Pilkki tulee taas

Mini Miljoona Pilkki on Kyläkaupan järjestämä ilmainen kalastuskilpailu kaikille alakouluikäisille ja eskarilaisille. Kyläkauppa järjestää Mini Miljoona Pilkin 4.3.2023 klo 12-13 Rautionlammella Ähtärin Peränteellä (Vuorimäentie 39, Ähtäri). Ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla [email protected] (ilmoita lapsen nimi ja kilpailusarja).

Paikalle kannattaa tulla ajoissa hyvän parkkipaikan varmistamiseksi. Varaa mukaan lämpimät vaatteet ja asianmukaiset jalkineet. Omat eväät voi pakata reppuun, sillä ne maistuvat aina hyviltä ulkona luonnossa. Pilkkialueella on myynnissä grillimakkaraa ja virvokkeita.

Jokainen kirjolohi oikeuttaa lahjakorttiin

Kilpailusarjoja on neljä: eskarilaiset, alakoulun 1-2 -luokkalaiset, 3-4 -luokkalaiset ja 5-6 -luokkalaiset. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa.
Jokainen jään alla uiskenteleva kirjolohi oikeuttaa 10 euron Kyläkauppa-lahjakorttiin ja kaikkien neljän sarjan kolme parasta palkitaan Kyläkaupan ostokorteilla seuraavasti: 100, 50 ja 30 euroa.

Jokainen saa viedä kalansaaliinsa punnituksen jälkeen kotiin. Ja vaikka kalaonni ei sattuisi suosimaan, niin Kyläkauppa tarjoaa jokaiselle kilpailijalle hampurilaisaterian Kyläkaupan Vesa’s Burgerissa.

Selkeät säännöt
Mini Miljoona Pilkki on eskarilaisten ja alakouluikäisten kalastuskilpailu. Avustajia saa olla jäällä yksi. Avustaja saa auttaa reiän kairaamisessa, syötin asettamisessa, siiman selvittämisessä, vieheenvaihtamisessa, ohjeistamisessa jne. Avustajalla ei ole oikeutta koskea pilkkivapaan tai siimaan, kun viehe on vedessä – se johtaa kilpailijan välittömään diskaukseen. Nostokoukun käyttö ilman pilkkivapaan ja siimaan tarttumista on kuitenkin myös avustajalle sallittu. Avustajan merkitys on siis tärkeä kalan napatessa kiinni.

Tunnin kilpailuaika tekee tapahtumasta jännittävän

Koska tapahtuman on haluttu olevan aktiivinen ja innostava, kilpailuaika on rajattu tuntiin. Kilpailu alkaa klo 12 ja päättyy klo 13. Punnitsemisen jälkeen on hyvää aikaa ajella Kyläkauppaan ostoksille ja ruokailemaan. Siirtymäaika kilpailupaikalta Tuuriin on vain noin 30 minuuttia.

Facebook
Twitter
WhatsApp