Tänä kesänä Kyläkauppa lahjoittaa kesälahjoina miljoonien eurojen arvosta sisäänpääsylippuja Miljoona Tivoliin ja Kyläkaupan Kesätansseihin

Kyläkauppa valmistautuu ylittämään historiansa ennätyskesän 2021

Kyläkaupan viime kesä (kesä-elokuu) oli historian paras – ennätyskesä. Tänä kesänä on kunnianhimoisena tavoitteena rikkoa viime kesän ennätysmyynti. Kyläkaupan koko viime vuosi onnistui niin myynninkasvussa kuin asiakashankinnassakin. Myös vuosi 2020 oli Kyläkaupalle onnistunut vuosi edelliseen vuoteen verrattuna, koronasta huolimatta.

Viime vuoden onnistumista selittävät osittain onnistuneet uudet, upeat palvelut. Pihamyymälä pääsi aloittamaan uusissa tiloissa heti aprillipäivänä ja MuotiOutlet toukokuun viimeisenä lauantaina. Miljoona Tivoli oli avoinna 52 päivän sijasta 79 päivää tuoden lapsiperheitä hieman aikaisemmin Kyläkaupalle. Hotelli Alavus toi omana yksikkönään oman lisänsä kesään ja loppuvuoteen. Lisäksi Kyläkaupan Kesätanssit oli ainutlaatuisuudessaan onnistunut kokeilu, jota tullaan tänä kesänä jatkamaan. 

Kesä-heinäkuu oli Kyläkaupalle viime vuonna hieman taistelua helteiden kanssa, mutta niistä huolimatta se ylsi historiansa parhaaseen kesään. Tulevasta kesästä on odotettavissa säältään tavallinen suomalainen kesä muutamine hellepäivineen ja siksi Kyläkaupalla on hyvät mahdollisuudet rikkoa viime kesän myyntiennätykset ja asiakasmäärät. Kotimaan matkailu on tänäkin vuonna vahvassa nousussa, ja se on hyvä uutinen joka tavalla.

Kyläkaupan kesässä tivolihuvitellaan ja tanssitaan ilmaiseksi miljoonilla euroilla

Kyläkaupan kesä 2022 on täynnä tekemistä kaikenikäisille. Hartaasti odotettu, alle 13-vuotiaille ilmainen Miljoona Tivoli kieputtaa huvittelunhaluisia tuttuun tapaan juhannuksesta aina yli koulujen alkamisen, 24.6. – 14.8.2022. Kyläkauppa muistaa tänäkin kesänä alle 13-vuotiaiden lasten vanhempia lahjoittamalla heille 52 päivärannekelahjakorttia sisältävän kokonaisuuden eli ilmaisen päivärannekkeen jokaiselle Miljoona Tivoli -päivälle kesällä 2022. Tämän kesälahjan arvo on 1768 (52 x 34) euroa.

Aikuisille puolestaan on jo toista kesää tarjolla tanssihuveja Kyläkaupan Tanssien merkeissä. Tulevana kesänä karavaanarialue Onnelan lähellä sijaitsevassa teltassa tanssahdellaan peräti 64 päivänä kotimaisten huippuartistien tahtiin. Alku- ja loppukesästä tanssitaan perjantaisin sekä lauantaisin ja 22.6.-14.8. tansseja järjestetään ihan joka päivä. Miljoona Tivoli -kesälahjan lisäksi tänä vuonna jaossa on toinenkin kesälahja: tanssilippulahjakortti jokaiselle 64 illalle Kyläkaupan Kesätansseihin. Tanssilahjakorttien arvo on 320 (64 x 5) euroa.

Kyläkaupan historian arvokkaimmat kesälahjat Infosta

Kesälahjojen saaminen on helppoa. Miljoona Tivoli -lahjakorttikokonaisuuden voi lunastaa näyttämällä 23.6.2009 jälkeen syntyneen lapsen Kela-korttia Kyläkaupan Infossa. Kunkin lapsen Kela-kortti oikeuttaa yhteen lahjakorttikokonaisuuteen. Lunastusoikeus päättyy 23.6.2022 Kyläkaupan sulkeutuessa. Miljoona Tanssit -kesälahja puolestaan on tarkoitettu täysi-ikäisille. Jokainen yli 18-vuotias voi lunastaa Kyläkaupan Kesätanssit -lahjakorttikokonaisuuden näyttämällä Kela-korttia Kyläkaupan Infossa. Kunkin yli 18-vuotiaan Kela-kortti oikeuttaa yhteen lahjakorttikokonaisuuteen ja lahjakortit ovat lunastettavissa 30.6.2022 asti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp