Kyläkaupan Tansseissa nautitaan kotimaisista huippuartisteista

Kyläkauppias Vesa Keskisellä on iloisia uutisia tanssikansalle: huhtikuun ajan OnnenKivessä tanssitaan viikonloppuisin kotimaisten huippuartistien tahtiin. Kyläkaupan tanssikausi alkaa perjantaina 8.4.2022 ja jokaisena huhtikuun perjantaina ja lauantaina OnnenKiven yläkerran tanssiparketilla laitetaan jalalla koreasti klo 19-01. Lipun hinta on aina edullinen 10 € illasta ja esiintyjästä riippumatta.

OnnenKivessä tanssijoiden menoa tahdittavat huhtikuussa Kari Hirvonen & Onnentähti, Marko ja Jukka & Jackpot, Helminauha, Benjamin Enroth & Tiimalasi, Jyrki Nurminen & Sävel, Komiat, Juhamatti & Yötaivas ja vappuaattona Eija Kantola & Omega.

Tulossa myös paljon toivotut Kyläkaupan Kesätanssit

Sekä viime kesänä tanssiteltalla järjestetyt Kyläkaupan Kesätanssit että OnnenKivessä syksyllä pyörähdellyt Kyläkaupan Tanssit olivat positiivinen kokemus, joista nauttivat niin tanssijat kuin esiintyjätkin. Yleisön pyynnöstä Kyläkaupan tanssikausi aloitetaankin jo huhtikuussa OnnenKiven parketilta ja kesäkuun alussa siirrytään tanssimaan karavaanarialue Onnelan lähellä sijaitsevalle teltalle paljon toivottujen Kesätanssien merkeissä. Tanssin riemua riittää aina elokuun loppuun saakka. Kesän tarkemmat tanssiaikataulut ja esiintyjät ovat luettavissa www.tuuri.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp