Syyskirppis Kyläkaupalla

Suuren suosion ja asiakkailta tulleiden toiveiden johdosta Kyläkauppa järjestää Syyskirppiksen lauantaina 29.8. ja 5.9.2020 kello 10 alkaen.

Syyskirppis järjestetään Ruokapuotia vastapäätä joen toisella puolella olevalla Kyläkaupan tapahtumakentällä. Myyjien kulku alueelle tapahtuu Toivontien eli Pihamyymälän ohi kulkevan tien kautta. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla kello 8-10. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo sallitaan turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla. Tapahtuman asiakaspysäköinti on Ruokapuodin parkkipaikoilla.

Myyntipaikat annetaan myyjille saapumisjärjestyksessä, paikkavarauksia tai ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Yhden myyntipaikan pituus on noin 6 m, ylityksestä peritään toisen paikan hinta. Myyjä voi halutessaan lunastaa itselleen useamman myyntipaikan. Yhden myyntipaikan hinta on 10 e/päivä.

Myyntipaikkamaksu kerätään myyjiltä aamulla klo 10 jälkeen sen mukaan, montako paikkaa myyjä on itselleen varannut. Myyntipaikan voi maksaa käteisellä tai kortilla ja maksua vastaan myyjät saavat tositteen, joka tulee pitää tallessa ja näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa tilan ja myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista alueella. Jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole vartiointia. Lisätietoa tapahtumasta www.tuuri.fi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp