Suomen ainoa paikka, joka ei rahasta lapsien riemulla ja ilolla

Kyläkauppa kaikkine lapsipalveluineen on vertaansa vailla! Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä 14.8.2022 asti. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen. Jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 34 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Laitteita kaihtaville tarjotaan tivolikentällä päivittäin monenlaista muuta mukavaa tekemistä joka tuo hymyn huulille. Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumia ovat esimerkiksi päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset. Tšekistä alunperin kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätä huimaavilla ohjelmanumeroilla korkeuksissa. Lisätietoja tivolisariola.fi. 

Kivaa tekemistä koko perheelle
Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista kivaa tekemistä koko perheelle. Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja Aku Park ovat auki läpi vuoden, samoin Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi.

Muumi-leikkipuistossa ilmaiset toimintatuokiot lapsille joka päivä
Tänä kesänä Suomen suurimmassa Muumi-leikkipuistossa järjestetään toimintatuokioita 5.8.2022 asti joka päivä klo 12 ja 15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Kyläkauppa tutuksi Kesäjunan tai helikopterin kyydissä
Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella koko Miljoona Tivoli -ajan, aina 14.8.2022 asti. Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

Procopter Helikopterilennätystä on tarjolla 2.8.2022 asti klo 11-19 Kyläkaupan Ruokapuodin parkkipaikalta. Lennoilla säävaraus. Tarkemmat tiedot ja hinnat tuuri.fi/tapahtumat

Kyläkaupan minigolfradalla on hauska viettää kesäpäivää
Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp