Kyläkaupassa viihdytään

Kyläkauppa palvelee heinäkuussa aamukahdeksasta iltakahteentoista asti. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Maailman suurin kesämuotitavaratalo
Kyläkaupan Muotioutlet palvelee asiakkaita Toivontiellä Kyläkaupan välittömässä läheisyydessä joka päivä klo 9-21. Maailman suurin muotioutletkuplahalli sijaitsee vain minuutin kävelymatkan päässä Kyläkaupan keltaisesta julkisivusta. MuotiOutlet-hallin kokonaispinta-ala, 5400 neliötä, tekee Kyläkaupasta maailman suurimman kesä-muotitavaratalon.

Valikoima ja hinnat ovat yllättäneet asiakkaat
Muotioutletin yli sadan tuhannen tuotteen valikoimassa on kymmenien tunnettujen merkkien tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi on suuret valikoimat mallivaatteita, joita on tehty vain yksi kappale.

Kyläkaupan Muotioutletin valikoimissa on tällä hetkellä muun muassa Vila, Only, Esprit, Object, Timberland, JDY, Vero Moda, Noicy May, Pieces, Fransa, Soya, Ritva Falla, Hopeapuro, Only Carmacova, Vero Moda Curve, Name It, J&J junior, KidsOnly, Kuoma, Jack&Jones, Only&Sons, Selected, Timberland ja Camel. Lisäksi pitkin kesää valikoimat täydentyvät lähes päivittäin.

Edulliset hinnat ovat yllättäneet asiakkaat jo aikaisemmin ja nyt koko valikoima on ”ota kolme, maksa kaksi” -kampanjassa!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp