Pidennetyt aukioloajat kesän ajan 29.5.-15.8.2021

Kyläkaupassa viihdytään aamusta iltaan!

Miljoona Tivolin aukeamispäivästä 29.5.2021 alkaen Kyläkauppa palvelee koko kesän aamukahdeksasta iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat koko Miljoona Tivolin ajan eli aina sunnuntaihin 15.8.2021 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan

Ilmaisen Kesäjunan kyydissä on kesän makua
Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaiset elämysajelut Kesäjunan kyydissä alkavat yhtä aikaa Miljoona Tivolin kanssa eli lauantaina 29.5 ja jatkuvat aina 15.8. saakka.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan kautta takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp