Miljoona Tivoli aukeaa lauantaina 29.5.2021

Juhlavuoden kunniaksi 79 päivää iloa ja riemua!
Lauantaina 29.5.2021 on yksi vuoden odotetuimmista päivistä: Miljoona Tivoli avaa porttinsa Kyläkaupan tapahtuma-alueella. Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä 15.8.2021 asti eli koko kesän – huikeat 79 päivää. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen. Jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 32 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Miljoona Tivoli täyttää 15 vuotta
Tänä kesänä juhlitaan 15 vuotta täyttävää Miljoona Tivolia. Sen tarina Kyläkaupalla alkoi jo vuonna 2007. Ensimmäisenä kesänä Tivoli Sariola kieputti lapsia ilmaiseksi Kyläkaupan piha-alueella viitenä päivänä ja tästä alkanut perinne on kasvanut pikku hiljaa – ensin muutamana vuonna 52 päivään ja tänä kesänä juhlavuoden kunniaksi jo peräti 79 päivään.

Kuluneiden 14 vuoden aikana Miljoona Tivoli on jakanut iloa ja riemua nimensä mukaisesti jo miljoonille lapsille. – Voidaan sanoa, että on syntynyt Miljoona Tivoli -sukupolvi, sillä osa ensimmäisten vuosien Miljoona Tivoli -lapsista on jo itsekin vanhempia ja heidän lapsensa ovat tämän kesän Miljoona Tivoli -lapsia, tuumii kyläkauppias Vesa Keskinen. – Ylpeyttä rinnassani voin sanoa, että Kyläkauppa on Miljoona Tivolilla huomioinut lapsia enemmän kuin yksikään toinen tavaratalo koko maailmassa, hän lisää.

Kattava laitevalikoima koko perheelle
Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Koko tivolin väki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään Miljoona Tivolin juhlavuotta iloisten tivolihuvien pariin. Lisätietoja tivolisariola.fi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp