Nioxin Open Day Kyläkaupalla ensi lauantaina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kyläkaupan kampaamossa, Hius ja Kauneus Ateljeessa vietetään Nioxin Open Dayta lauantaina 29.2.2020 klo 11 – 16. Tapahtumapäivänä on mahdollista tutkituttaa oma hiuspohja Nioscope -kameralla maksutta ja ilman ajanvarausta. Analyysin jälkeen asiakkaat saavat suositukset hiuspohjalle parhaiten sopiviin täsmätuotteisiin.

Parturi-kampaaja Satu Hautoniemi sekä Elina Siirilä Kyläkaupan kosmetiikkaosastolta ovat koulutettuja Wella Nioxin Expertejä ja tekevät hiuspohja-analyysejä Nioscope -kameralla. – Analyysiin voi tulla saadakseen parhaat mahdolliset tuotteet omalle hiuspohjalle tai vaikka ihan vaan mielenkiinnosta päänahan kuntoa kohtaan, kertoo Satu Hautoniemi. Sekä analyysi että tuotteet sopivat niin naisille kuin miehillekin. – Koulutus on antanut meille parhaat mahdolliset työkalut hiusten ja hiuspohjan ongelmien ratkaisuun sekä lisäksi kattavaa tuotetietoutta, Satu kertoo. Opittua tietotaitoa pidetään koko ajan yllä syventävillä jatkokoulutuksilla.

Kattavaa hoitoa hiuspohjalle

Kuten iho, myös hiuspohja vaatii huomiota ja hoitoa. Nioxinin innovatiivinen, ihonhoidosta vaikutteita saanut lähestymistapa hiusten ongelmiin on suunniteltu vahvistamaan, ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia aina hiuspohjasta lähtien. -Hiuspohjassa voi olla monenlaisia ongelmia: rasvoittuminen, hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten ohentuminen tai hilseily. Nioxin mikrokamera-analyysin avulla erotamme hiuspohjan ongelmat ja pystymme tarjoamaan niihin apua kohdistetusti, kertoo Satu Hautoniemi. -Säännöllisen koulutuksen ja kamera-analyysin myötä osaamme auttaa asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa ja räätälöidä tuotteen kullekin sopivaksi.