Kyläkaupan Karkkipäivänä saa syödä karkkeja mahan täydeltä

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kyläkaupan karkkiosastolla laitetaan suut makeaksi, sillä lauantaina 29.2. klo 10-16 vietetään Kyläkaupan Karkkipäivää oikein isolla K:lla. Kuuden tunnin aikana asiakkaat saavat maistella herkkuja mahan täydeltä.

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat Marabou, Fazer, Panda, Cloetta, Alfmix, Conaxess, Maku Laku ja Prescott. Paikalla on konsulentteja kaikista näistä yrityksistä sekä tietenkin Kyläkaupan oma Tuula. Heidän johdollaan päästään maistelemaan uutuuksia, erikoisuuksia ja vanhoja tuttuja makeisia.

Lisäksi Panda-hahmo ja Ykä Yksisarvinen ilahduttavat lapsia osastolla tapahtuman aikana. Paikalla voi myös osallistua arvontaan, jonka palkintona on yli sadan euron arvoinen jättikarkkikori täynnä Kyläkaupan karkkeja.

Kyläkaupan oma makeistuoteperhe myynnissä vain Tuurissa

Kyläkaupan oma makeistuoteperhe on saanut alkunsa jo 15 vuotta sitten – OnnenTähti -maitosuklaata on myyty Kyläkaupalla vuodesta 2005 asti. Se on paitsi oman makeistuoteperheen ensimmäinen jäsen, myös Kyläkaupan myydyin tuote vuosi toisensa jälkeen.

Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu kymmenittäin erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja: premiumsuklaata, salmiakkeja, kermatoffeeta, pastilleja ja paljon muuta. Kaikki Kyläkaupan makeiset sopivat tietenkin omiin herkutteluhetkiin, mutta ovat myös erittäin suosittuja tuliaisina ja lahjoina.

Kyläkaupan karkkiosastolla suureen suosioon on noussut Kyläkaupan oma irtokarkkivalikoima, jossa on makeannälkään ratkaisuksi peräti 233 maukasta vaihtoehtoa. Valtavasta karkkihyllystä karkkipussiin voi poimia tavallisempien karkkivaihtoehtojen lisäksi myös paljon erikoisuuksia ja vuosien takaa tuttuja suosikkeja, joita muualta ei välttämättä edes saa.