Kyläkauppa on kesän paras lomakohde

Kyläkauppa palvelee heinäkuussa aamukahdeksasta iltakahteentoista asti. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Kyläkaupassa on kivaa tekemistä koko perheelle
Miljoona Tivolin ja Kyläkaupan Kesätanssien lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista kivaa tekemistä koko perheelle. Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja Aku Park ovat auki läpi vuoden, samoin Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi.

Muumi-leikkipuistossa ilmaiset toimintatuokiot lapsille joka päivä
Tänä kesänä Suomen suurimmassa Muumi-leikkipuistossa järjestetään toimintatuokioita 27.6.-5.8.2022 joka päivä klo 12 ja 15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Suuri maalaustapahtuma Kauppakadulla
Kyläkaupan Kauppakadulla järjestetään Suuri maalaustapahtuma sunnuntaina 10.7.2022 klo 10-15.

Paikalla on asiantuntevaa opastusta sekä maalaustarvikkeita käytössä ilmaiseksi. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omat maalausvälineet.

Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10. päivänä. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma on osa valtakunnallista Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry:n organisoimaa tapahtumapäivää. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Kyläkauppa tutuksi Kesäjunan tai helikopterin kyydissä
Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella koko Miljoona Tivoli -ajan, aina 14.8.2022 asti. Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

Procopter Helikopterilennätystä on tarjolla 2.8.2022 asti klo 11-19 Kyläkaupan Ruokapuodin parkkipaikalta. Lennoilla säävaraus. Tarkemmat tiedot ja hinnat tuuri.fi/tapahtumat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp