Kyläkaupan Kesäkirppis lauantaina

Kyläkaupan Kesäkirppis järjestetään ensi lauantaina 16.7.2022. Kesäkirppis järjestetään MuotiOutletin vieressä kello 10 alkaen. Myyjät saavat saapua alueelle kello 8-10.

Kesäkirppis on erinomainen paikka muuttaa tarpeettomat tavarat rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Kyläkaupan Kesäkirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa. Kesäkirppiksellä noudatetaan viranomaisten ohjeita turvaväleistä ja myyjien paikkamaksut suositellaan maksettavaksi ensisijaisesti kortilla.

Kyläkaupan Kesäkirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa. Kesäkirppiksen myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä ja myyjät voivat saapua paikalle aamulla klo 8-10 Väkkäräpakantien kautta. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo on turvallisuussyistä sallittu vain järjestäjän erityisluvalla. Myyntipaikan koko on 6 x 5 m ja hinta 10 euroa päivältä, maksu suoritetaan paikalle saavuttaessa. Myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista ja jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueelle ei ole sallittua jättää myymättä jääneitä tavaroita Kesäkirppispäivän päätyttyä. Kesäkirppiksen tarkemmat säännöt myyjille ovat luettavissa tästä linkistä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp