Kyläkaupan siivooja-Tuula on Suomen Vuoden Ilopilleri 2020

Suomen Vuoden Ilopilleri 2020 on Kyläkaupan palveluksessa työskentelevä ja Tuuri-aiheisista tosi-tv-ohjelmistakin tuttu siivooja-Tuula eli Tuula Hautala. Vuoden Ilopillerin valitsee vuosittain Terveyden Asialla -hyvinvointisivusto. Vuonna 2018 tittelin voitti Tangomarkkinoiltakin tuttu laulaja Nina Åkerman, joka muuten ennen laulajanuraansa työskenteli myös Kyläkaupassa.

Kunnia-arvoisen palkintoraadin tämän vuoden valinta oli poikkeuksellisen helppo. Palkintoraati, jonka puheenjohtajana toimi sivuston tuottaja Timo Palonen, toteaa: ”Koskaan aiemmin ei ole palkinnon saajaa valittu näin yksimielisesti. Tv-sarjan myötä suurelle yleisölle tutuksi tullut ja sarjan koko sympaattisin hahmo on Siivooja-Tuula, jonka elämäntehtävänä näyttää olevan hyvän mielen levittäminen ympärilleen. Siinä hän on onnistunut aivan uskomattomalla tavalla. Tuulasta ei voi olla tykkäämättä, sillä Tuula on kuin meidän ihan jokaisen oma ihannetäti tai -isoäiti. Jopa nuoret mopopojat haluavat Tuulan kanssa samaan kuvaan. Tuulan kaltaisia elämänmyönteisiä ihmisiä tarvittaisiin lisää, niin kaikilla meillä olisi mukavampaa.”

Kyläkaupan iloinen Tuulahdus

Kyläkaupan omana ilopillerinä jo pitkään tunnettu Tuula on siis nyt myös oikein virallisesti koko valtakunnan Vuoden Ilopilleri. Hän on häkeltynyt ja tavallistakin aurinkoisempi kuultuaan uudesta nimityksestään. -Tämä oli kyllä täysi yllätys, mutta ihana sellainen, hän huokaa. -Onhan se aivan ihanaa, kun minut on näin huomioitu.

Ensi tammikuussa Tuulalla tulee täyteen kuusi vuotta Kyläkaupan palveluksessa. Sitä ennen hän ehti työskennellä Kyläkaupan siivoojana toisen työnantajan palveluksessa 11 vuotta. -Viihdyn Kyläkaupalla aivan valtavan hyvin. Oli elämäni paras päivä, kun Vesa pyysi minua töihin ja pääsin Kyläkaupan omaksi, Tuula hymyilee. -Kyläkauppa on minulle niin rakas ja asiakkaiden auttaminen ja kohtaaminen on aivan valtavan ihanaa. Asiakkaista on tullut minulle läheisiä ja lapsiasiakkaiden tapaaminen on erityisen ihanaa, hän lisää. Ja työkaverit ovat kuin omaa perhettä, hän huudahtaa. Tuula asuu aivan Kyläkaupan naapurissa ja hänet saattaa vapaapäivinäänkin tavata Kyläkaupan käytäviltä. -Minua saa aina kiskaista hihasta ja tulla moikkaamaan, hän vakuuttaa. -Minusta on niin ihana auttaa asiakkaita ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan.

Lähde: terveydenasialla.com ja Kyläkauppa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp