Kyläkaupan Pihamyymälästä parhaat vaihtoehdot puutarhasisustamiseen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kevätaurinko on alkanut lämmittää ja muuttolinnut palailla, mutta kevään tulon varmin merkki on kuitenkin Kyläkaupan Pihamyymälän aukeneminen. Noin viikko sitten avatun Pihamyymälän valikoimissa on kaikkea, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan. Keväistä säätä kestävät kukat, kuten orvokit, ovat myynnissä Pihamyymälän sisätiloissa ja kasvivalikoima laajenee kevään edetessä ja säiden mukaan. Kyläkauppa vastaa nyt myös kasvavaan puutarhasisustustrendiin – Pihamyymälästä saat parhaat sisustusideat ja inspiroivat vinkit niin pihaan, puutarhaan kuin parvekkeelle.

Puutarhaharrastus ja -sisustus kiinnostavat nuoria

Suomalaisten kiinnostus puutarhaharrastamiseen on kasvanut viime vuosina erityisesti alle 35-vuotiaiden keskuudessa. Yhä useampi nuori aikuinen tarttuu multapussiin ja istutuslapioon joko parvekkeella tai pihoilla. Myös maailmalta vahvasti Suomeen rantautuva puutarhasisustustrendi kiinnostaa ja inspiroi nuorempaa sukupolvea. Kyläkaupalla on haluttu tarjota vaihtoehtoja paitsi perinteiseen, myös nuorekkaampaan makuun ja valikoima puutarhasisustamisen tuotteissa onkin suunniteltu viimeisimpiä muotivirtauksia seuraten.

Koti jatkuu puutarhaan

Lämpenevät ilmat tarkoittavat sitä, että ulkona vietetään yhä enemmän aikaa. Nykytrendien mukaan puutarhat, parvekkeet ja terassit koetaan osaksi kotia ja ne myös sisustetaan sisätilojen jatkeeksi. Kodin ulkotilat ovat mieluinen ajanviettopaikka, jonka halutaan olevan yhtä mukava ja toimiva kuin muu koti. Kyläkaupan Pihamyymälän valikoimista voi hankkia puutarhan, terassien ja parvekkeiden sisustukseen erilaisia ja eri kokoisia ratkaisuja: pöytä- ja sohvaryhmiä sekä muita kalusteita, ruukkuja, pienesineitä sekä paljon muuta. 

Maanläheisyys ja boheemius ovat päivän sana myös puutarhasisustamisessa. Vuoden 2020 trendivärit ja materiaalit tulevat luonnosta ja niillä haetaan levollista ja rentoa tunnelmaa. Nyt suositaan luonnon omia materiaaleja, kuten pellavaa, villaa, puuta sekä rottinkia, juuttia ja bambua. Rouheat ruukut ja käsityöläistunnelma muun muassa makramen muodossa luovat halutunlaista fiilistä niin isoon kuin pieneenkin tilaan.

Puutarhakalustetrendeissä korostuvat tänä vuonna pyöreät muodot ja ekologiset materiaalit. Muodikkaimmat ulkokalusteet näyttävät sisäkalusteiden kaltaisilta ja niitä voi myös halutessaan käyttää sisällä. Ulkotiloihin ne luovat modernin ilmeen ja kokonaisuutta voi täydentää matoilla, tekstiileillä ja kasveilla. Punotut kalusteet ovat nousseet trendien huipulle ja sohvaryhmät jatkavat edelleen suosittuina. Yhdeksi suosituimmista kalusteista vuonna 2020 ovat nousemassa 90-luvulta tutut rottinkiset riippukeinut.

Materiaaleissa arvostetaan sekä kestävyyttä että ekologisuutta. Luonnonmukaiset materiaalit, kuten puu ja suureen suosioon jälleen palannut rottinki ovat aina hyvä valinta. Kovapuulajeista suosituimmat tällä hetkellä ovat tiikki ja setripuu. Trendikkäimmiksi väreiksi tänä vuonna ovat nousseet neutraalien ja luonnonläheisten lisäksi väripilkut sininen ja keltainen. Edelleen voimissaan on myös mustan ja valkoisen yhdistelmä. Lempeämpien ja klassisempien vaihtoehtojen lisäksi rohkeat värit ovat viime vuosina tehneet paluun sisustukseen, niiden kanssa saa nyt halutessaan hullutella ja leikkiä oman mielen mukaan.